iþc'de hala anlaþamýyoruz
15,12 ver diyorum vermiyor... 15,04 ver diyorum onuda vermiyor... 14,98'den de ben almam![]()
iþc'de hala anlaþamýyoruz
15,12 ver diyorum vermiyor... 15,04 ver diyorum onuda vermiyor... 14,98'den de ben almam![]()
dün pasta attýk ince aþaðý yapabilir diye öyle baþladý sepete biraz daha adam girince yukarý aldý adamlar kerizmi bu kadar rahat para kazandýrsýn yýpratmadan þuanda þorta para kazanmak zor vur kaç belki ama çat kötü haber gelir o ayrý þuanda yukarý gitme isteði ve momentum var ayrýca dün belirttiðim tahtalara harici tahtalarda devreye giriyor buda devam ederse genele yayarak oyun devam edebilir.
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .
Tuprs varmý diye soruluyor var 6 lý ganyanda 4. sýradagraf istenmiþ atarýz müsahit bir zamanda
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .
Yine burasý daha canlý teknik borsa haber goygoy
Alýþkanlýk daha aðýr basýyor
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Baþsavcýlýk koordinesinde yürütülen soruþturmada, Oktay Kaynarca, Emel Müftüoðlu, Neda Þahin, Ali Sert, Rabia Karataþ ve Selen Çetinkaya’nýn; "Kullanmak için uyuþturucu veya uyarýcý madde bulundurmak", "Uyuþturucu kullanýlmasýný kolaylaþtýrmak", "Bir kimseyi fuhþa teþvik etmek, "Bunun yolunu kolaylaþtýrmak ya da fuhuþ için aracýlýk etmek veya yer temin etmek", "Kumar oynanmasý için yer ve imkân saðlamak" suçlarýndan birini ve/veya birkaçýný iþledikleri iddiasýyla gözaltýna alýndýðý bildirildi.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri