5- kabullenme. MC yiyince mi oluyodu secbul. sen biliyon süreçleri Originally Posted by secbul . . EMLAK süreç no 4
Originally Posted by EMLAK 5- kabullenme. MC yiyince mi oluyodu secbul. sen biliyon süreçleri Aynen ama hala 4 de isen ek para koyarsın
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Aynen ama hala 4 de isen ek para koyarsın gahahah bi dur yaa % birininen mc mi yenir... olsa olsa ben 2.ci evredeyim. 5 e daaahaaa çook diyip kendimi mutlu bile hissedebilirim şuan
Originally Posted by EMLAK gahahah bi dur yaa % birininen mc mi yenir... olsa olsa ben 2.ci evredeyim. 5 e daaahaaa çook diyip kendimi mutlu bile hissedebilirim şuan eksı 1 de olsa mc geliyor herhal diye para koymuş olabilirsin bilemeyiz.
taaam işte beni etiketlemiş mi ? hayatı anlamlandıramıyom diye iyiki kafam gidik...
Originally Posted by EMLAK taaam işte beni etiketlemiş mi ? hayatı anlamlandıramıyom diye Herkeş haklı. Sen de haklısın güzel abim. Benim de oldu öyle... Yeterince karıştırınca, zaman algısı felan kayboluyor. En temizi
Forum Rules
Yer İmleri