ha bu nedur yaaa
hemen 13920'de 500 lotu grnce 5 dakikada gerisingeri 14000'e alyorsun
14045'i geip 14220 n... eli ayarladn... hemen hazrm herey ?
yurtd, coinler...
dnp dnp saldryorsun tahtaya
Merve tokaz
@merve_tokaz
#ZELHABER
Derya ayrgan sabah saatlerinde BB soruturmas kapsamnda gzaltna alnmt.
Derya ayrgan’n savclk ifadesi tamamland.
TE DERYA AYIRGAN’IN SAVCILIKTAK FADES ⬇️
Bana sormu olduunuz Ekrem MAMOLU isimli ahs 2020 ya da 2021 ylnda (pandemi zamannda)
Taksimde yrrken karlatm. Kendisine "merhaba bakanm, naslsnz" eklinde soru sordum. Kendimin milli
voleybolcu olduumu, Galatasarayda oynadm syledim. Kalabalkta sohbet ettik, kendisini makamnda ziyaret
etmek istediimi syledim.
Yanndaki isimlerden birisi telefon numaras verdi, "gelmek istediiniz zaman buradan arayn" dedi. 2022-2023 yllarnda ziyaret etmek iin aradm. Bana verilen randevu tarihinde Floryada bulunan
PA tesisinde kendisini ziyaret ettim. 2023 ylnda Bahelievlerde evim ykld. O dnem Bahelievler ile bakan olan ve ayn zamanda arkadam olan zgr ELK'ten maduriyetimizden kaynakl yardm istedik. Benim ailemi ve beni binada yaayan komular otele gnderdi. Bir sre sonra ailemi BB tesislerine yerletirdiler.
Ben Ankarada PTTde oynadm iin bir sre sonra stanbula geri dndm. Ben de ailemle birlikte 3.5 ay burada kaldm. Burada
kaldm sre ierisinde srekli ev aradm. Bu sre ierisinde Ekrem MAMOLU'nun ahsi telefon numaras bularak kendisini aradm. Kendisi bata telefonu amad, sonra bana dn yapt. Kendisine teekkr ettim.
Bu srede kendisini ziyaret ettim, sporla ilgili konutuk, kendisi bana BBde oynamak ister misin diye sordu, ben de
alt ligde olduklar iin oynayamayacam, bir st lige karsa oynayabileceimi syledim. Kendisi bana kariyerim sona erdikten sonra ne yapacam sordu, ben herhangi bir planlama yapmadm syledim. Kendisi voleybolu braktktan sonra BBnin spor ynetiminde almak isteyip istemediimi sordu, ben de voleybolu braktktan
sonra neden olmasn dedim.
Buradan karken sa kolu olarak Mustafa AKIN ile tantrdlar. Ben de kendisiyle
tantma memnun olduumu syledi. Ekrem Bey bana bir eye ihtiyacm olduunda arayabileceimi syledi.
2023 ylnn sonuna doru ben Antalyaya transfer oldum. Antalyada oynadm sre ierisinde Ekrem MAMOLU ile yz yze hi grmedim.
Mariot Hotelde kald iin ziyaret ettim.
Bana sormu olduunuz Fatih KELE, Tuncay YILMAZ, Murat GLBRAHMOLU isimli ahslar
tanmam.
Mustafa AKIN isimli ahs ifademin banda belirttiim zere Ekrem MAMOLUnu ziyaret ettiim
esnada kendisine ulaamadmda Mustafa AKIN ile iletiim kurmam sylenmesi vesilesiyle tantm. fademde
Ekrem MAMOLUnu arayp ulaamadmda Mustafa AKIN aradm belirttim. Mustafa AKIN ile bunun
dnda baka bir irtibatm olmamtr. Ekrem MAMOLUna ulaamadm zaman kendisini aradm.
Bana sormu olduunuz Masak incelemeleri neticesindeki tespitleriniz kendi birikimlerimi dvize evirip
bankaya yatrmamdan kaynakldr. 2021 ylndan nce kazandm paralar bankaya yatrmazken, 2021den
sonrasnda biriktirdiim paralarn bir ksmn dvize evirerek banka hesabma yatrdm. Bankada farkl ekillerde
bu paralar deerlendirdim. Masak raporlarnda bu gzkecektir. 16/06/2023 tarihinde hesabma elden yatrdm
50.000 Euro da bu birikimlerden kaynakldr. 15/06/2023 tarihinde Kamerolu naata 20.000 TL, 16/06/2023
tarihinde 32.000 Dolar ve 62.570 TL ev almak iin para gnderdim. 62.570 TLnin aklamasna "kazanyoruz"
eklinde aklama tamamen voleybol milli takm sreci ile ilgilidir, sevin ibaresiydi, baka herhangi bir maksadm
yoktu. Evi satn almak amacyla Adem KAMEROLU ile indirim yapmas iin 3 kere grtm. Anlatmz
fiyat zerinde o dnemin parasyla toplam 4.100.000 TLye bu evi aldm. 19/06/2023 tarihinde tapuyu devraldm.
Hesabma yatrm olduum 50.000 Euroyu bu evi almak iin yatrdm. Sz konusu para bahsettiim gibi benim
kendi paramdr. Bana bakalar tarafndan verilmi bir para deildir.
Soruldu: hesabnza 16/06/2023 tarihinde yatan 50.000
Allah kitap deyip sabah akam insanlara iftira atan itler bakalm utanacak m ka gndr yok sevgilisi varm, yok jeti ile gezmi diye bir sr basn ellerinde diye itibarszlatrma yarndalar.
Bulut abi ne zamandan dnyorum bu uyuturucu operasyonu niye nller tutuklanyor diye bu i dnp dolap CHP ve mamoluna balanacak gibi.
Psikolojik YAS sreci
1.nkr 2.Kzgnlk/fke 3.Pazarlk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bunlarn Allah korkusu ,vicdan yok 60 kg hava alanndan altn sokuluyor kaak dosya kapatlyor, kuraklk var yamur yalar az belediyeler su kesintisi yapyor chp su veremiyor, ama kendileri enflasyonu kuraklktan dolay yksek demesini biliyor,Peker uyuturucu yol haritasn kimlerin iinde olduuna kadar syledi bir tane soruturma almad, imdi gndem deisin diye sabah akam itimi imedimi hikayesine TV lerde itibarszlatrma , kck ocuklara tecavz edildiinde yayn yasa geliyor pislikleri kmasn diye , bu zihniyetin iinden insanlarn ismi getii iin Ben hepsini Allaha havale ettim ne koltukmu a.k insanlarn ekilden ekile sokuyor gazetecisi,siyasetisi,yorumcusu bakyorsun midem buland artk.
Psikolojik YAS sreci
1.nkr 2.Kzgnlk/fke 3.Pazarlk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer mleri