Sana yazılım sektöründe iş buldum.
"KısaVade'den verilmiş; hamili kart yakınimdir" referansı ile git yarın başla
https://youtu.be/bzuH4XjGsCI?t=57
"Kendi talebiyle yazılmıştır...: Müridim Secbul!"
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Rica etsem benim yazımı alıntılama dersin ben yapmayacağım dersin ama kendin alıntılarsın
Beni engellemişler miş demişsin ona öyle denmez doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar denir
Gönderdiğim yazı ikiyüzlülere kapak olsun diye gönderilmiş ve topiğe hareket gelsin diye yazılmış
Topic topic gezipte ben herşeyi biliyorum kafasında dolaşmıyorum kaldıki hisse yorumum ve borsa yorumlarımda ve hatta zamanında aktif haber paylaşımlarım vardı ziyadesiyle fakat haklı çıkacağım diye cımbızlama yapmışsın
Gelelim benim için yazdığın ( hatta başkaları için de yazdığın ( ne hakkın var ise) ) sende renkli (belli) bir kişilikte birisin senide böyle kabulleneceğiz demiştin
Gelelim senin rengine bizim rengimiz belli en azından mübarek sen gökkuşağı gibisin rengarenk buna doğrucu Davut değil başka bir şey derler
Bu topicte laf vurmadığın parmakla gösterilir diyeceğim ama zaten topic ahalisi parmak sayısı kadar kaldı
Bunu benmi bu duruma getirdim hayır kutuplaşmanın sebebi önce hükümet sonra ona oy verenler sonrada ben bildimciler
Benim yaptığım topice hareket gelsindir hakaret değil öyle anlayan zaten bunu hakettiğini anlamıştır
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri