Rica etsem benim yazýmý alýntýlama dersin ben yapmayacaðým dersin ama kendin alýntýlarsýn
Beni engellemiþler miþ demiþsin ona öyle denmez doðru söyleyeni dokuz köyden kovarlar denir
Gönderdiðim yazý ikiyüzlülere kapak olsun diye gönderilmiþ ve topiðe hareket gelsin diye yazýlmýþ
Topic topic gezipte ben herþeyi biliyorum kafasýnda dolaþmýyorum kaldýki hisse yorumum ve borsa yorumlarýmda ve hatta zamanýnda aktif haber paylaþýmlarým vardý ziyadesiyle fakat haklý çýkacaðým diye cýmbýzlama yapmýþsýn
Gelelim benim için yazdýðýn ( hatta baþkalarý için de yazdýðýn ( ne hakkýn var ise) ) sende renkli (belli) bir kiþilikte birisin senide böyle kabulleneceðiz demiþtin
Gelelim senin rengine bizim rengimiz belli en azýndan mübarek sen gökkuþaðý gibisin rengarenk buna doðrucu Davut deðil baþka bir þey derler
Bu topicte laf vurmadýðýn parmakla gösterilir diyeceðim ama zaten topic ahalisi parmak sayýsý kadar kaldý
Bunu benmi bu duruma getirdim hayýr kutuplaþmanýn sebebi önce hükümet sonra ona oy verenler sonrada ben bildimciler
Benim yaptýðým topice hareket gelsindir hakaret deðil öyle anlayan zaten bunu hakettiðini anlamýþtýr
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri