Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 866/873 İlkİlk ... 366766816856864865866867868 ... SonSon
Arama sonucu : 6977 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Dopik olmayınca senin hisse yükselmiyor di mi?
    Bozkurt Ayasofya nin S1 i diyordu ben altıncıyım bizim faizler inene kadar. O zaman geçerim belki sene sonu belli sonbahar da. Şuan en erken Mart'ta inecek o da Ocak Şubat enflasyonu TÜİK ile ayarlı gelirse. MB faiz indirimi yaptığı halde banklalar bunu yansıtmıyor o zaman bir yerde yanlış var.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt Ayasofya nin S1 i diyordu ben altıncıyım bizim faizler inene kadar. O zaman geçerim belki sene sonu belli sonbahar da. Şuan en erken Mart'ta inecek o da Ocak Şubat enflasyonu TÜİK ile ayarlı gelirse. MB faiz indirimi yaptığı halde banklalar bunu yansıtmıyor o zaman bir yerde yanlış var.
    sizin topige kilidi vurmuşlar dayucuğum.... olan bahriyeliye oldu.

gene naapdın bozkurta

3. M. Mustafa Uzun
    @mmustafauzun
    Reuters: "Geçen yıl Türkiye'nin Ceyhan limanından İsrail'e giden Azerbaycan petrolünün miktarı, son üç yılın en yüksek düzeyine fırladı"

🔴 "Ceyhan'dan İsrail'e gönderilen Azerbaycan petrolü miktarı 2025'te yüzde 31 artışla günde 94 bin varile yükseldi"

🔴 "Küresel enerji ve emtia piyasaları için gerçek zamanlı veri, analiz ve istihbarat sağlayan analitik şirketi Kpler'in verilerine göre"

🔴 "Kpler'e göre geçen yıl İsrail'in petrol ithalatının yüzde 46.4'ünü karşılayan Azerbaycan, yüzde 28'ini karşılayan Rusya'yı açık ara geride bıraktı"

🔴 Haziran 2024'te İsrail'le ticaret yasağı kararını duyuran Ankara'nın Kasım 2024'teki açıklamasında, "Ceyhan'ı kullanan ihracatçıların Ankara'nın kararına saygı duyduğu ve buradan İsrail'e petrol göndermediği" dile getirilmişti

🔴 Kpler ve Vortexa analistlerine göre "Ceyhan'dan İsrail'e petrol taşıyan gemiler, genellikle takip sistemlerini kapatıp denizcilik otoritelerine başka varış noktaları bildirerek sevkiyatların resmi kayıtlara girmemesini sağlıyor"

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

.
    .
    Mallar tezgahta
    .
    .

Mehh... Çakma yazılımcıdan intikam almak isteyen varsa:

https://imgflip.com/memegenerator
    "Kendi talebiyle yazılmıştır...: Müridim Secbul!"
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sizin topige kilidi vurmuşlar dayucuğum.... olan bahriyeliye oldu.

gene naapdın bozkurta
    Ben bişi yapmadım kanki topigin üzerine kumar oynamış. Kaybetmiş topik gitti. Bu topik de piyanist gibi tekrarlar beni soğutuyor. Yeni topik açalım geyik viobu

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bişi yapmadım kanki topigin üzerine kumar oynamış. Kaybetmiş topik gitti. Bu topik de piyanist gibi tekrarlar beni soğutuyor. Yeni topik açalım geyik viobu
    öz hakiki has gerçek garaoğlan topici açalım..

7. Olm!
    Bu herifin kafayı nasıl bulduğunu keşfettim

Acayip bişey, başlayınca bırakılmıyor
    "Kendi talebiyle yazılmıştır...: Müridim Secbul!"
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Eğitim sistemimiz "mikemmel" değildi belki ama...
    198x lerde kalifiye ara iş gücü yetiştirecek bir teknik ve meslek okulları hamle çabası oldu...

Dün burada "iyi yatırımcı" diye bilinen bir arkadaş, çeşitli konularda fikir beyan etti.
    Daha büyük bir skandala imza attığı için, ilk önce söyledikleri pek konuşulmadı.

Yazan-çizen, ticaret ve yatırım yapan, dindar ve daha önemlisi milliyetçi bir birey olarak söyledi bunları...
    Yorum şöyle:

"
    Yahudilerin sığınacakları tek topluluk TÜRKLERDİR....Çünkü biliyorlar ki en adil-en adaletli insan toplumu TÜRKLERDİR.
    TÜRK kanı soyludur- şereflidir-vicdanlıdır ve merhametlidir diğer toplumlara göre.
    Yahudi toplumu bu yazdıklarımı bizden daha iyi biliyorlar...tek kurtuluşları TÜRKLER..!!
    BOP'u kurmak istiyorlarsa önce bizden izin alacaklar...biz izin vermezsek 1 sikim yapamazlar.
    "

"Haritası yaklaşık şöyle" denen "BOP" için, "bizim iznimiz olmazsa!" olmazmış

Sanırım arkadaşa göre, "izin isterlerse yol vermek caiz..."

Ezcümle... Hepimizin kafası çok karışık. Toplum ciddi biçimde çeşitli nedenlerle ayrışmış durumda.
    Yakın çevremizde, yakın zamanda parçalanmış ülkelerin tümünde de sosyolojik yapı hemen hemen böyleydi.

Yazan-çizen, ticaretin(hayatın) içinde, dindar ve milliyetçi bir vatandaşımız böyle düşünüyorsa...
    Biz bugünlere yine iyi gelmişiz!

Suriye'de şimdilik sonuç belli diyebiliriz....sıra ADALARIMIZA gelmeli.

Ek: Benden bir daha alıntı yapmayınız ki size yanıt vermek durumda kalmayayım.!
    Yazdığım tüm yorumlarımı cımbızla alıntı yaparak çarptırıyorsunuz.

Ne mutlu TÜRKÜM diyene..
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

Sayfa 866/873 İlkİlk ... 366766816856864865866867868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •