YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by secbul . . Savrulmadan dönelim. Çok hızlı girdim. dönüşte benim araç park halinde tamponu çizersen anahtarı koltuğa bırak
ABD vergi hikayesi dış piyasaların hoşuna gitmedi ..dışarsı kan gölü bakalım bizimki saçını taramağa devam edebilecek mi
caaaartttt
Originally Posted by bahriyeli dönüşte benim araç park halinde tamponu çizersen anahtarı koltuğa bırak Sadece ankette ile yetiniyorsan baya cömertsin abi
Originally Posted by Ayasofya 2005 Sadece ankette ile yetiniyorsan baya cömertsin abi
Hamdım Piştim Yandım
bist imamoglu gapına gelmiş... borsa en güçlü direncinde 3 dolar... 1 sene önceki değerine anca ulaşabildi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
ABD'nin Challenger faciası 36 yıl önce bugün yaşandı
Originally Posted by akcay bist imamoglu gapına gelmiş... borsa en güçlü direncinde 3 dolar... 1 sene önceki değerine anca ulaşabildi... Tamam işte. Tam bir şey olma zamanı. Grafik öyle diyor. Bakalım ne olacak?
Forum Rules
Yer İmleri