Originally Posted by
bb79
Burası viop ama herşey var birileri borsa olsun analiz olsun dedi diğer tarafa açıldı onlar üç aşağı beş yukarı işlerini görüyorlar lakin burası ben yendim ben haklıyım topiğine dönmüş
Analiz olmasada olur diğer tarafta var isteyen ordan gider bakar lakin
Buranın amacı bir şeyler öğrenmek tartışmak kafa dağıtmaktı
Oda yok dün bir şey yazdık kimsenin umrunda değil neden ya maaş alıyor yada konuşursam içeri atarlar
İşte sonuç aşağıda
görüldüğü üzere topic evrim geçirdi ama geriye doğru
AKP (veya "Siyasal İslam" adına ne diyorsan artık...) eleştirisi yapacağım diye,
milletin dinine, imanına söve söve... Engellettin bütün foruma kendini!
Şimdi de VIOP topiğine, konu ile uzaktan-yakından ilgisi olmayan ve "soruymuş" gibi görünen gönderin ilgi görmedi diye şikayet ediyorsun. 
Eleştirdiğimiz geç ergenler bile, ego cilalarken arada VIOP açılış, kapanış, anlık değeri vb. veriyor.
Senin gönderilerinin birin de bile;
Geçmiş, güncel ve geleceğe dair ne bir makro-mikro tespit var, ne geleceğe dair öngörü,
Hani etrafından dolanıp bu veri bir yerinden VIOP... Hadi onu salla borsa ile ilgili denebilecek bir gönderi bile yok.
İnanmıyorsan aç kendin oku...
"Okunanlar" buraya yazıyor diye, "herkeş benim için geliyör!" triplerindeki geç ergenler bile daha yakın topiğin ruhuna... O derece!
Senin soru gibi görünen, aslında herkesin bildiği tespitine ilgi olmadığından mı evrim geçirmiş topik?
Yoksa el birliği ile ırzına geçildiği için mi?
Bak öte yanda yazılıyor da, okunuyor da... Hem de buradan giden yazarlar, yazıyor. Başka bir değişiklik yok.
"Kendi talebiyle yazılmıştır...: Müridim Secbul!"
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri