Alýntý Originally Posted by Sade Vatandaþ Yazýyý Oku
Önemli deðil, ondan bir önce tahtasý açýlan VAKFA nýn da durumu farklý deðil, hatta bir bir geriye giderseniz fazla bir þey deðiþmediðini göreceksiniz.

Genel duruma bakarsanýz kaçýrdým, bana az verdiler demenin fazla bir anlamý yok, hatta þanslý bile sayýlabilirsiniz.

Gönül isterdi ki herkes kazansýn ama maalesef dikiz aynasýna baktýðýmýzda arkamýz zincirleme trafik kazasý ile dolu.
Yanlýþ yorumlar yapýyorsun bir dost olarak uyarayým. PAHOl halka arzýna hiç katýlmadým. Ona katýlsam da 1,9-2 de affetmezdim.Ha yine de halka arz fiyatýnýn üzerinde olabilmesi bence baþarýlý saymak lazým. Vakfa 3. tavanda verdim. VAKFA nýn kocasý yok onu deðerlendirmeye katma. Çok farklý durumlar.ZERGY normalde katýlmamam lazýmdý 2 tavan olunca 3 te olur gibi geldi aslýnda ZERGY için 2. tavan çok iyi para idi oransal hata yaptým vermemekle. Sonra 2. tavana adam son sn lerde verdi iþe uyandým ama seans bitmiþti. Ertesi gün 13,7 lerden verdim uzadým.

Bu halka arz iþinde at izi eþþek izine karýþtý buna dikkatini çekmek isterim hepsi bir deðil.

Halka arzlarýn çoðunda yatýrýmcý için amaç zaten 3-5 tavana vermek ya da ilk sinyal verdiðinde satmak olmalý. Bir kaç hesapla aç gözlülük yapmayarak ek bir gelir kapýsýydý çoðu zaman. Çok özel bazý hisseler hariç.

Bunlarýn çoðununda çözümlemesi aslýnda temel analizle deðil takasla olmalý.

ZERGY halka arzýna katýlýp zarar eden BESLER özellikle ilginç konu. Yatýrým fonlarý da varda onlarýn kompozisyonunu bilemeyeceðim için çok sallamayayým.

Ama bu BES ci arkadaþlar onlara emanet eden fonlarý ne amaçla bu iþe alet ettiler bunun KGK kurumu tarafýndan bence araþtýrýlmasý lazým.

Bundan sonra BESE para yatýrýp hisse seçeneði iþaretleyenler için bu olup bitenler bir risk.Ha þimdi niye yazdýn dersen bu zamana kadar bu ZERGY iþinde olduðu gibi bu kadar bariz bir iþ olmadý çünkü.