Eskiden baþlýk açýlýrken izah namenin linki de verilirdi.
Demek bu halka arzlarý yöneticide ciddiye almýyor, adet yerini bulsun diye baþlýk açýyor.![]()
Eskiden baþlýk açýlýrken izah namenin linki de verilirdi.
Demek bu halka arzlarý yöneticide ciddiye almýyor, adet yerini bulsun diye baþlýk açýyor.![]()
https://www.meysu.com.tr/yatirimci-iliskileri/halka-arz
taslak izahname burada, yatýrým yapacak olanlar da biraz uðraþsýn..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Baþkan bu þekilde üslup çok hoþ olmuyor.
Burada mevzu üyelerin veya siteye girenlerin kolaycýlýðý deðil, baþkanýnda konu açarken artýk eskisi kadar ciddiye almamasý, savsaklamasý.
Hatýrlatýrým sitenin konusu hisse haliyle foruma girenler her türlü bilgiye, en azýndan izahnameye ulaþmak için buraya giriyor.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Baþkaným olayý demagojiye çevirmek istemiyorum ama dükkanda her koyduðun maldan kaar edemezsin, bazýlarýný da çeþit olsun diye koyarsýn.
Milletimiz yazar ama okumaz, konuþur ama dinlemez bu konuda hem fikiriz.
Sizden ricam benim gibi % 0.01 lik kesimi de ihmal etmeyin.
Ýzah name, faaliyet raporlarý ve bunlarýn deðerlendirmesini de eklerseniz iyi olur diye düþünüyorum.. Herkesi mutlu etmek mümkün deðil haklýsýnýz.
Kolay gelsin, iyi çalýþmalar.
Yer Ýmleri