150 ler konuşulmaya başlanmış...Ama ben FLAT izlemeye devam..
150 ler konuşulmaya başlanmış...Ama ben FLAT izlemeye devam..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
358 : *Ak Yatırım, Halkbank hedef fiyatını 28,50 TL'den 30,50 TL'ye yükseltti, "endeks altı getiri" tavsiyesini korudu
HALKB şu an 43,90 dan işlem görüyor......![]()
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
mesaj 840 tan, mesaj 918 ten devamla,
rating öncesi sıralı yükselerek, maviye kadar geldik,
düşüncemi mesajlarda sonuncusu 1048 belirttim,...rating öncesine aşaı kırdığı pembe ana trendi tekrar yukarı kırıp mavi alanı terk etmesini beklemiyorum,..
benim ki teknikte 5 lik düzlemde buraya kadar,...
bundan sonrasını ratingten sonra devam ederim,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
spotta bugunde biraz mal verdim.
tam 3 dolar direncinde bütün aracı kurumlar anlaşmış gibi al raporları gönderiyor...
Ak Yatırım PGSUS için 345 TL hedef fiyat belirledi ve Endeks Üstü Getiri tavsiyesini korudu. (Önceki hedef fiyat: 350 TL)
Ak Yatırım TUPRS için 286 TL hedef fiyat belirledi ve Endeks Üstü Getiri tavsiyesini korudu. (Önceki hedef fiyat: 266 TL)
Ak Yatırım THYAO için 485 TL hedef fiyat belirledi ve Endeks Üstü Getiri tavsiyesini korudu. (Önceki hedef fiyat: 465 TL)
Ak Yatırım MGROS için 905 TL hedef fiyat belirledi ve Endeks Üstü Getiri tavsiyesini korudu. (Önceki hedef fiyat: 817 TL)
Ak Yatırım FROTO için 153.5 TL hedef fiyat belirledi ve Endeks Üstü Getiri tavsiyesini korudu. (Önceki hedef fiyat: 176 TL)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri