Herkese selamlar.Burası çok güzel olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Tüm altın işlemimi sononlandırdım. Alanda hayrını görsün. Bist te fırsat var gibi. Nasip bakalım.
[IMG][/IMG]
Kır bir yöne doğruda poz alalım seninle beraber
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
kime satabiliyor,..yada bu kadar büyük bir miktarın alıcısı kim de bu kadar nakidi tahvile gömebiliyor,..
bu alıcıyı nereden bulabilmiş çin, alıcı bu parayı nerden bulmuşta haberle aynı istikamette gidersek ötük ABD hazine tahviline basmış,
ABD yi Çin satıyorsa ABD nin yeni alıcısı kim,..
eğer ABD alıyorsa kendi hazine tahvilini alıyordur,...bu da pozitif,..
haberde bu yok,...kim alıyor kim,...kim bunlar kim,...
önüne gelen altını doldurmadan bir şey yazıyor karalıyor,...haber ampul gibi sallanıyor,...bir taraf var satıyor, karşı taraf alıcı ortada yok,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Bu sarı manyak bazı işleri doğru yapıyor ABD yapması gereken ama geç kalmış işleri kukla arkasında başkaları var davosta ve son yaptığı hamlelere baktığımda aparatlarla işleri bitiriyor ypg ye yaptı bunu döt atmazsa ortadoğuyu İsrail ve Türkiyeye bırakıcak ama taban oluşmadı orada bunu gören sudiler pakistan,mısır,katar,Türkiye ittifakı hikayesi yazmaya başladılar ama Trumptan çekindiği için sesli düşünüp açamıyorlar yolları , Abd benim gördüğüm pasifiğe yoğunlaşmak istiyor
Sarı kafa dün BM bitirdi resmen Barış kurulu diye bir sitem kurdu girecek olanlardan 1 milyar dolar talebi varAma şunun garantisi yok Trump paşa yarın öbürsü gün koltuğunu kaybettiğinde gelen bu gidişatı devam mı ettirecek yoksa ben bunları tanımıyorum paranın üzerinemi yatacak bak 1.5 milyar dolarımızı hala alamıyoruz f35 den kalan dostumuzya
![]()
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri