Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Günlük trade de saatlik geç olur..Akşam pozisyon kapatacaksa 9 mumdan bir şey çıkmaz..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Mert abi forumumuzla dalga geçiyor..2 kişiymişiz..![]()
018 : *Trump: (İran hakkındaki açıklaması): Protestolara devam edin. Yardım yolda- Truth Social
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Sarı kafa şatış getirdi....
[IMG][/IMG]
Çok temiz poz kapandı....Panik ile mi değil mi yarın belli olur
Yer İmleri