Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
sp ve ndx fibo 1,618 lere geldiler bayadır..orada patinaj yapıyorlar..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
İyi yapmışsın..Ben de Allahtan şunu çok istiyorum tüm hesabı mahşere bırakma bu dünyada da belalarını ver bir görelim dünya gözüyle..
Bedri kardeşim, küçük davalar küçük mahkemede, büyük davalar büyük mahkemede görülür. İşin sırrı Hangi tarafı seçtiğindir. Ateşe odun atan mı, kovayla su taşıyan mı? Bu arada paylaşımların için aklına sağlık.
Yer İmleri