ben bu günlük bu kadar,..farklı durumlar olursa örneğin saatlik gelişmeler,..tekrar yazabilirim,..
gerisi sinyal işleri
ben bu günlük bu kadar,..farklı durumlar olursa örneğin saatlik gelişmeler,..tekrar yazabilirim,..
gerisi sinyal işleri
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
[IMG][/IMG]
Pala daha karar veremedi....
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
[IMG][/IMG]
5 dk sistem Şort der hedef 139,70 stop 14100
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
yıkıl terbiyesiz..
teşekkür ettim,...bu işin omurgasını trend oluşturuyor,..trendi indikatörden alıyorum,...
onuda pala yapıyor,...trend bir kere oluştuğunda, üstüne mana ve anlamı üreten renkli alanlar çizildiğinde sen yanılsan dahi alan asla yanılmayacağından, herkes bunu gerçekçi şekilde elindeki sistemi ile takip edebilir,...
yani elindeki sistem bu alanlardan hangisine gidiyor bilebilir,...diye ,.....not düştüm,
''alan esas trading'',...![]()
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
teminat tamamlama yüksek 2 gündür tamamlamayan adaya veda ediyor ve hisse satışları var çok yükselenlerde bankalar,bım,aselsn daki satışlar bu yüzden diye düşünüyorum adamlar satışları bile kanalın üst noktasından yapıyor 2 gündür bu arada düzeltmeyide aradan çıkarıyor![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri