[IMG][/IMG]
Bak kimler gelmiş...Unlu DE ünlü olmaya gelmiş
[IMG][/IMG]
Bak kimler gelmiş...Unlu DE ünlü olmaya gelmiş
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Kapanış barları der ki:
Yarın bir ayağınızı ileriye atarken, öbür ayağınızı açılıştan kaldırmayın.
Akşama kadar bir kaç kere o ayağı sağlam basmanızın faydasını göreceksiniz.![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
böyle düşünüyorum..herkes bildiklerini zamanla dökecek..insanların art niyetli olmadıklarını gördükçe insanlar daha rahat paylaşımlar sunucak..(art niyetli insanlar olursa zaten fazla gizleyemez kendini..) burada insanlar yanlış pozisyonda kaldı diye dalga geçilmeyecek aksine zarardan çabuk dönmeyi öğrenecek..duygulardan ziyade mumlar yol gösterecek..HO pivot smart money konsept supply demand formasyon trend takip ind. aklına ne gelirse olumlu sonuç alınabilecek her şey sunulacak..
sonunda zengin olan guruptan çıkacak..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri