[IMG][/IMG]
15556 seviyesini takip ediyoruz
[IMG][/IMG]
15556 seviyesini takip ediyoruz
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
VADE sonlarında işlem yapmayı sevmiyorum..........Herkese bol kazançlar diliyorum.....
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
616 : Morgan Stanley, Borsa İstanbul için aşağı yönlü düzeltme uyarısı yaptı-bloomberght.com
Morgan Stanley, Türk hisselerinin yılbaşından bu yana dolar bazında yüzde 25 yükselerek
makroekonomik gerçeklerden koptuğunu ve bu çarpan odaklı büyümenin sürdürülebilir
olmadığını belirterek aşağı yönlü düzeltme uyarısı yaptı.
Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
745 : Borsada açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacak
İSTANBUL (AA) - BIST 100 endeksinde meydana gelen yüzde 2'lik değişim nedeniyle
pay piyasasında açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde
seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacak.
Borsa İstanbul AŞ'nin BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi duyurusu Kamuyu Aydınlatma
Platformunda yayımlandı.
Duyuruda, "Saat 15.02.55 itibarıyla BIST 100 endeksinde meydana gelen değişimin,
eşik değeri eksi yüzde 2 aşması sebebiyle Pay Piyasasında açığa satış yapılabilen
işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı
uygulanacaktır." ifadesi kullanıldı.
-AA-
[IMG][/IMG]
THY ve ASELSAN aynı fiyattan işlem görüyorlar...Bakalım kim daha erken 300 ün altına gelecek..
[IMG][/IMG]
Vade sonu olması nedeni ile küçük işlemler yaptım...BEREKET versin...AZ olsun ama DEVAMLI olsun diyerek bugünü kapattım....
Yer İmleri