Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally [email protected]
üstad endeks değil de hisse bazlı dedim..temeli sağlam hisseler için yardımcı olabilecek bir işaret..burda macd aşağı kesti hadi satalımdan ziyade macd aşağı kesti ve 2-3 ay grafik uzunluğuna bağlı haftalık bakarsan süreyi uzat diyelim..macd aşağı kesti hisse düşmüyor yatay yapıyor orda bir dikkat kesileceksin konu bu..bir tara bakalım anlamlı şeyler çıkar..
konu açıldı mesela RSİ 30-70 20-80 kullanır insanlar aslında en önemli tetik noktası 50 dir..orta nokta..
aşağıdan gelip hacimle 50 üstüne atıyorsa olumlu sinyaldir..50 altına iniyorsa güçsüzlük sinyalidir..
örnek vereyim sen Rsi 30 dan hisse aldın seviniyorsun dipten aldım diye hisse gitti 50 den aşağı dönüp tekrar 30 a geldi senin hisse zarar yazdı..![]()
her indikatörün püf noktaları var amaç optimal kullanmak ve yardımcı aparat olduğunu bilmek..yoksa tek indikatörle asla işlem yapılmaz..
aboneler hadi yine iyisiniz.![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
+++++++ Bunun farkında olmayan çok kişi var.
RSI daki o rakamları hayatımda hiç kullanmadım. Bull market piyasada RSI 80 diye verirsen o zaman tavan tavan giden hiç bir hisseyi elinde tutamazsın.
Çok anlatmaya çalıştım Geçen sene mayıs haziranda viop topiğinde hasbel kader yaşadığımız son 1,5-2 seneyi her zaman olacak sanırsanız çok yanılırsınız diye anlatamadık... yatay piyasa ya da ayı piyasası ile bull market ayırt edemeyen arkadaşlar var.
Bir tutturdular endekis 5000 olcek diye.
Bir de Vincente var teknik diye bir şey yok diyen. yetmedi bank of konusunda uyardım ne yandaşlığımız kaldı ne trollüğümüz. Th nin orada da Tera olaylarını oyunun değişmek üzere olduğuna kadar yazdım. Ben safım çünkü itham edildiği gibi o sistemin içinde olucam buraya da hava atmak için yazıcam bu yazıları. Ama anlatamadık Vincenteye
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
amacımız portföyü büyütmekse ben şunu yapıyorum..twitterde birine cevap olarak yazmıştım..
mavi çizgi fon getiri eğrisi (ppf serbest değişken hisse eurobond emtia fon toplamı diyelim)
sarı çizgi hisse senetleri getiri eğrisi..
yapacağımız iş basit görünüüyor ama kolay değil bilgi birikim ister..fonları iyi seçip zamanında değişim yapmak..mavi eğri yukarı doğru stabil gitmezse işler karışır..mavi eğri üstte ve fark açıldıysa hisselere kaymak..tam tersinde ise fonlara kaymak..
bu tahtaravelliyi başaran portföyü muazzam büyütür..
Günaydın.. VİOP oynamıyorum ama belki faydası olur birisine diyerekten.... Günlük pivot seviyesi 17918
Dirençler 18188-18354-18625
Destekler 17647-17481-17211
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
305 : İran Meclis Başkanı Kalibaf, Axios'un "İran-ABD anlaşması yakın" iddiasına alaycı bir dille yalanladı
ANKARA (AA) - İran Meclis Başkanı ve ABD ile görüşmelerde heyet başkanı Muhammed
Bakır Kalibaf, Tahran ile Washington'un anlaşmaya yakın olduğu yönündeki ABD medyasında
yer alan iddiayı alaycı bir dille yalanladı.
Kalibaf, X sosyal medya platformundaki hesabından paylaştığı mesajında, daha önce
de bir çok kez "anlaşma yakın" haberleri yapan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın
sık sık demeç verdiği Amerikan "Axios" platformundaki haberi alaycı bir dille
reddetti.
Sosyal medyada doğrulanmamış ve kaynaksız iddialarla alay etmek için kullanılan
ve kabaca ""Bana güven kardeşim" anlamına gelen "Source: Trust Me Bro" ifadesine
gönderme yapan Kalibaf, Axios'un haberi için İngilizce "sahte", "uydurma" anlamına
gelen "faux" kelimesine atıfla "Fauxios Operasyonu" değerlendirmesi yaptı.
Axios, dün ismi açıklanmayan ABD'li yetkililere dayandırdığı haberinde, İran ile
ABD'nin savaşı sona erdirmek için mutabakat zaptı imzalamaya yakın olduğu iddia
edilmişti.
-AA-
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri