Geçen günlerde X de bir vatandaþ bu hisseyi konuþuyordu.... Bende bu grafiði orada paylaþtým ve ALARM kurum....Bakalým iþ yapacak mý.....
[IMG][/IMG]
Geçen günlerde X de bir vatandaþ bu hisseyi konuþuyordu.... Bende bu grafiði orada paylaþtým ve ALARM kurum....Bakalým iþ yapacak mý.....
[IMG][/IMG]
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
[IMG][/IMG]
BOFAAAAAAAA satarken biz alýyoruz.... Umarým PALA fazla Silkelemez bizi
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
[IMG][/IMG]
BOFAAAAAAAAAA satýyor..
[IMG][/IMG]
Evet PALA 1 numaralý senaryoya uydu ve Þimdilik 14200 seviyesini geçemedi...Geçemediði gibi 14053 desteðinide kýrýp 13800 desteðine doðru yol aldý...
[IMG][/IMG]
Bende bugün 2 tane holding sahibi oldum...Bir tane ÇÝN bankasý için alýcý oldum ama anlaþamadýk 20,70 e alýþ yazmýþtým pala kýzdý 21,62 den 23,64 e sürdü...Neyse ben artýk HOLDÝNG sahibi olduðuma göre gidip bana ayrýlan ofisimde çalýþayým....HOÞÇA KALIN....![]()
biþiyden anladýðýn yok
býrak ben kendim oynarým yaa![]()
Yer Ýmleri