[IMG][/IMG]
Günaydın Bugünkü pivot seviyesi 14479
[IMG][/IMG]
Günaydın Bugünkü pivot seviyesi 14479
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
ANATREND long devam ediyor...Sadece 5 dklık sat konumunda benim sistemde...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Conflict
@ConflictTR
·
1 sa
🔴 Soru: Putin’i Barış Konseyi’ne davet ettiniz mi?
Donald Trump: Evet. Davet edildi.
Soru: Macron’un Barış Konseyi’ne katılmayacağını söylemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Trump: Bunu mu söyledi? Kimse onu istemiyor çünkü çok yakında görevden ayrılacak.
Eğer düşmanca davranırlarsa, şarapları ve şampanyalarına %200 gümrük vergisi koyarım, o zaman katılır.
Bu sarı manyaktan dolayı bu hafta oynaklık artabilir pıst 100 3 dolar bölgesine geldikçe satışlar gelmeye başladı , taze para gerekli yada sağlam şortçu arabaya yakıt gelirse hareket alanı oluyor şimdilik temkinli olunmalı.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
16.07.2024 - 10.12.2024
[IMG][/IMG]
Bım spor da saatlik ve 240 dk2 li tepe hikayesi mevcut bunu bozması gerek ha bozmayıp uygularsa pıst 100 sallar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri