Abonelere özel bir indikatör püf noktası söyliyeyim..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
macd indikatörü pozitif bölgedeyken aşağı kestiğinde ve aşağı yönlü devam ederken eğer hisse çok düşmüyor ve yatay düzeltme yapıyorsa, macd tekrar yukarı kestiğinde hisse roket moduna geçecektir..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
128 : *İran, gemileri izinsiz olarak boğazdan geçmemeleri konusunda uyardı- WSJ
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Spot taraf iyi problem yok ...ama bendeki problem viop shortlar) . stoplamadım yapıştı elime ... biraz daha short ekleme yaptım ytd . kısmet ..özetle viop işi iş değil hedge bile olsa sıkıntı olabilir ...ytd ...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally [email protected]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri