Özel'e fezleke..bop tıkır tıkır..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
hisse.nete girilmiyor..aramızda para toplayalım adam akıllı bir site yapsınlar..çıtak bu görev senin..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Dünya kupası izlerken dokunulmazlığını kaldırırlar final maçından önce içeri alırlar..Emir Barracktan geldiyse çabuk yapılır..şu an bopun önündeki en büyük engel Özel..herkes uyur şakparti yapar..![]()
halktvde altyazı geçiyor..
Yer İmleri