Diyelim ki ABD İran'ı vurdu diyelim ki mevcut dini lider Hamaney öldü. İran da Basra da sorun bitmez. Devlet gibi davranan devrim muhafızları var. Bunları bitirmek çok zaman alır belki İran bölünür. Ha Basra Körfezinden petrol sevkiyatı sürekli sorunlu olur düşüncesindeyim.
Bu sefer vuracak gibi ..son dakikada önceden olduğu gibi Mollalar omurgasızlık yapmazlar kuyruğu dik tutmağa devam ederlerse
belki zevahiri kurtarma adına her iki tarafta göstermelik danışıklı dövüş havayi fişeği atarlar birbirlerine ..buda olasılık dahilinde
vurmasına zaman var bence ..mübarek ramazan ayında yapmak istemeyebilirler
içerde ekonomik sorunlardan köpürmüş halkı konsalide etmeme adına ..
dikkat edilirse sürekli rejime saldırı dilini empoze ediyorlar ..iran veya iran halkı devre dışı hesapta ..söylemlerde verilen mesajlarda güya hedef rejim..
birde tabi kapsamlı saldırı için konuşlanan donanmanın koordinasyonu birbirleriyle entegrasyonu zaman alıcı işler ..askerlerin söylemide bu yönde
Gümüşü bilmem ama saldırı olursa yukarı atak yapar altın ..kalıcı olurmu olmazmı tarafı gelişmelere bağlı
Dayucuğum hatırlarsan geçen sene bir ara suyuniçinde beygir yarıştırıp günün tavan yapanlarını listelerdik. o işleri bırakınca şirket haberlerini okumuyorum, az önce bi arkadaş dedi senin gundg dükanı kapatıyormuş deye, duyunca üzüldüm yaw, az koşturmadık tavan tavana, hey gidi günler heyy ama sen diyordun borcu çok deye
Allah borcu olana darda kalana yardım etsin.
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Az önce bir arkadaştan okudum, amriki 27 şubatta gümüş fiziki teslimat yapıcakmış
Pek anlamam bu işlerden, vadeli satışmı, açığa satış mı artık ne halt ettiyse bu amrikalı spekler, o kısmı beni ilgilendirmez
Bu durumda 10 gün daha baskı var demektir
Piyasalarda sıklıkla söylenen bir laf
İt iti ısırmaz
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Bu daddiri daravelli piyasada dönen dönme dolapları bilsem paranın şambiyeline pompayla hava basardım
Mesela 120 dolardan gümüşleri okutur 27 şubatta yerine koyardım pehh
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Borsadan uzak tut oğlanı Bozkurt çocuğa yazık etme
Yer İmleri