Sanki nikahına alıcanolm işin iki öpüp bırakmak yedi ceddini araştırıp orasına burasına bakarak çok yorulursun, kendi beyanın mevcut, aldığım şeyi akşam satarım en fazla üç gün tutarım deye,
Sanki nikahına alıcanolm işin iki öpüp bırakmak yedi ceddini araştırıp orasına burasına bakarak çok yorulursun, kendi beyanın mevcut, aldığım şeyi akşam satarım en fazla üç gün tutarım deye,
Hamdım Piştim Yandım
Asels devam diyorsun yani
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt reis ben nikahıma alacak kadar titizim. Ha alır satarım tutarım o başka. Böyle paraya ihtiyacım olmasa tutacağım o kadar hisse kaçtı. Ama ödemeler için sürekli para lazım. Hah şimdi ay bitiyor sitenin doğalgaz ödenecek. Parayı günü gününe toplamak ödeme stresi var. Onun yerine o parayı kendimden ayırıp bekliyorum.
Bozkurt reis sene sonu MB faiz tahmininin %31 olduğu bir dönemde şirketlerin para kazanması çok zorlaşır. Enflasyon var %3 desek aylık en azından kurun bunun kadar artması lazım ilk düğme yanlış deyom olmaz olamaz deyim. Ha ne işin var borsada dersen inandığım hisseleri alıp satıyorum.
Benim şuan ekranda ki dokuz hisse ttrak, Ülker, medtr, Desa, orge, golts, fade, avpgyo, gedza. Bunların haricinde S1 ve gümüş alıp satarım
Asels her bilançoda muhteşem para kazanıyor
Trade huyum olmasın bistte başka kaada yan gözle bile bakmazdım
Ama ben çapkınım![]()
Hamdım Piştim Yandım
Atatr 15.50 oldu dayucuğum yüzde 2bucuk net kazanç var, napim
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri