Bence de savaş uzar ise DUBAI deki emlak patlar.
Tayvan YASA gereği ÇİN in. Orayı işgal etmesi hukuk olarak İŞGAL olmuyor. ÇİN in yüzyıllardan gelen müthiş devlet geleneği var.
Oraya asker yollamıyor ise kesinlikle çıkarları o yöndedir.
Bence de savaş uzar ise DUBAI deki emlak patlar.
Tayvan YASA gereği ÇİN in. Orayı işgal etmesi hukuk olarak İŞGAL olmuyor. ÇİN in yüzyıllardan gelen müthiş devlet geleneği var.
Oraya asker yollamıyor ise kesinlikle çıkarları o yöndedir.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bozkurt yengeye dırdır ettiği için dün gece dışarda uyumuş ayazda.
Ben forda binip indim ve ttrak lari verdim. Eccuk uyuyacam
Günlükcu al satıcı olunca her fiyat bana uyar. Bozkurt reisi bile alır satarım
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum herkese
Bak trade işi ayrı, günlükcüye lafım yok, alsat yapabilirsen ne alâ ama ben diyorum ki alsat yaparak asla kazanamazsınız.
Haa ben kazanırım diyorsan
Ve
Ütülürsen ağlamayacaksın
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Sabah bende asels alıp sattım nolcuuk yani alttan aldım üstten verdim demeyle çocuk olmuyor
yanisi şu,
"Ayasofya yı da alır üc guruşa karaoğlanlara satarım"
Bu cümlede Ayasofyanın kâr ı nolcuuk
Birde madalyonun bu tarafından bak bakimm![]()
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt reis yeni karar aldım artık hırs yapmayacam. Günlük hedef 1000 TL ortalık sakinse borsa da gününde ise bunun üstüne çıkmaya çalışırım. Benim günlük alındıktan sonra verdiğimi toplasan iki yoksa bir ev parası çıkar. Hırs borsacının düşmanı. Bundan sonra böyle yürüyecem. Bugün aldım fazlası ile. Şimdi uyuyacam birazdan. Beni zencilere niye satıyon reis. Beni sekiz dokız kölesi mi yaptıracan.
Bugün reisin pek tadı yok. Üç kuruşa benim alıp satacağına göre pek dolanmaya gelmez bu gün. Benim emirler %5-7,5 aşağıda gelirlerse bir çayımı içerler
Yer İmleri