Günaydýn esnaf hayýrlý iþler bol kazançlar diliyorum herkese
Bak trade iþi ayrý, günlükcüye lafým yok, alsat yapabilirsen ne alâ ama ben diyorum ki alsat yaparak asla kazanamazsýnýz.
Haa ben kazanýrým diyorsan
Ve
Ütülürsen aðlamayacaksýn
Günaydýn esnaf hayýrlý iþler bol kazançlar diliyorum herkese
Bak trade iþi ayrý, günlükcüye lafým yok, alsat yapabilirsen ne alâ ama ben diyorum ki alsat yaparak asla kazanamazsýnýz.
Haa ben kazanýrým diyorsan
Ve
Ütülürsen aðlamayacaksýn
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Sabah bende asels alýp sattým nolcuuk yani alttan aldým üstten verdim demeyle çocuk olmuyor
yanisi þu,
"Ayasofya yý da alýr üc guruþa karaoðlanlara satarým"
Bu cümlede Ayasofyanýn kâr ý nolcuuk
Birde madalyonun bu tarafýndan bak bakimm![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bozkurt reis yeni karar aldým artýk hýrs yapmayacam. Günlük hedef 1000 TL ortalýk sakinse borsa da gününde ise bunun üstüne çýkmaya çalýþýrým. Benim günlük alýndýktan sonra verdiðimi toplasan iki yoksa bir ev parasý çýkar. Hýrs borsacýnýn düþmaný. Bundan sonra böyle yürüyecem. Bugün aldým fazlasý ile. Þimdi uyuyacam birazdan. Beni zencilere niye satýyon reis. Beni sekiz dokýz kölesi mi yaptýracan.
Bugün reisin pek tadý yok. Üç kuruþa benim alýp satacaðýna göre pek dolanmaya gelmez bu gün. Benim emirler %5-7,5 aþaðýda gelirlerse bir çayýmý içerler
Mert cortladý. Bugün mal alacaðým gibi duruyor.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Olm para kazanmak bu piyasada çocuk oyuncaðý gibi biþii, düþünce alýcan çýkýnca satýcan, bahriyelinin dediði gibi basit bir mevzu, tek tuþa basman gerekiyor al ve sat tuþu
Senin bu tahminine göre bist bugün yüzde 5 ile 7 arasý düþer beklentinin olduðunu gösteriyor.
Þimdi bizim hem eðlenip hemide para kazanabilmemiz için bu beklentinin gerçekleþmesi lazým
Haaa
Bu arada olm seni üc guruþa bile alan yok,hatta üstte para versen almayýz dediler, yani satamadým seni elimde kaldýn![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
BIST %5-7 düþer deðil. Benim hisseler sýð bazen aþaðýya langýrt diye verir. Aysa bir denk geliyor bazen. Ben yerimi alayým. Güçcük hisselere yazýyorum bunu.
Farketmez dayucuðum amaç hem eðlenmek hemide paralarý katlamak
Sen yaz güccük hissenin adýný, ben takip ederim, belkim langýrt diye verürüm sende sevinirsin
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri