Neyse Bozkurt bu sene toplanalım kuzu çevirelim 10 kuzu az gelir mi. Parasını sen verecen. 15 yapalım mı
Olm bende altın ne gezeraltın yatırımcısından borc istenmez. Hanıma 5 bilezük borcum varıdı 3 gün duramadı, dır dır başıın etini yer 2 ay ne laa 2 gün duramaz altıncı
https://youtube.com/shorts/vzv4YW-qA...XINEAsBcJPOF_i
16 mart 14 garan
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt sen babamın dayısına çok benziyon. Pintiliğin kitabını ilk o yazdı. Tek farkınız o dolandırıcı üç kağıtçı. Ha köyde hoca derler ona. Birinin kuzu sersem gibi hastaymış dayı okumuş kuzu kayıp dağa kaçmış. O derece nefesi kuvvetli ben onu bitim kadar sevmem teli de bende engelli aramasın beni diye.
Dayucuğum ben bomboş markete girerim 2 dakka sonra market cıvıl cıvıl kalabalıktan adım atamam,
Pazara giderim en tenha tezgaha yaklaşırım 2 dakka sonra tezgahta mal kalmaz eve eli boş dönerim.
Yolda giderken esnaf bana seslenir gel bi çayımızı iç deye, uyanıklar ben dükana girince müşteri hucum ediyor deye çağırıyorlar çay ısmarlayacaklarından değil yani
Napim dayucuğum
Bastığım yer hemen kıymetleniy
2 günde yüzde 6 yaptı kaat
Keşke tüm parayı gömeydik, o zamanda düşerdi
Az her zaman bereketli oluyu
16 mart 14 garan
Hamdım Piştim Yandım
Kız olursa Bozgül erkek olursa Bozbey koyacağım çocuğun ismini buna da 5 beşibirlik ilave edelim Bozkurt reis
Yer İmleri