Bugünkü işlemler için sana bi ekran görüntüsü atsam dudağın uçuklar, ben bile bazan hayret ediyorum, bu şansdan öte bişii
Nazar değmesin, akıyo mübarek
Bugünkü işlemler için sana bi ekran görüntüsü atsam dudağın uçuklar, ben bile bazan hayret ediyorum, bu şansdan öte bişii
Nazar değmesin, akıyo mübarek
16 mart 42 garan
Hamdım Piştim Yandım
Günlük trade edenlerin pazarlığı şu şekil oluyor.
Dikkat ederseniz
En sonunda aşağıdan sattığını yukardan alıyor, ötekide satmam dedi
Yarın değişir düşüncesi
Bak dediydi dersin
![]()
16 mart 42 garan
Hamdım Piştim Yandım
Bak arkadaşıma yazdım 2 milyon para var onda 500 bin borsada kalacak kalanı gümüş altın seviyeye göre. Git vakıf katılıma hanımın üstüne hesap aç dedim. Bugün sabah %50 gümüş aldıacam hesap açılmamış kendi üstüne alamaz. Vergi dilimden kazancın %50 vergiye gider. Onun yanında kız var çalışan o brnim söylediğimden gümüş almış kız dehşet oranda para kazandı. Bizim ki al diyorim 500 lot Ford almış. Alma bu riskli dediğim hisse den 2000 lot almış.
Yok kaşları çatıp boynu bükük küheylan gibi sorularıma kısa ve ters cevap veriyorsa malları kaptırmış hemen anlarım![]()
16 mart 42 garan
Hamdım Piştim Yandım
eyvah eyvah
Bundan sonra az işlem yapıcam diyorsan, tradede sıkıntı olmuş olabilir
Normalde kazanan insan şıkır şıkır daha fazla işlem yapıcam. der
Senide bahriyeli abi gibi kaybetmeyelim, enson tırları paralar ile dolduruyordu sonra bi sahol aldı, gidiş o gidiş
O gün bu gündür sesi soluğu çıkmıyor![]()
16 mart 42 garan
Hamdım Piştim Yandım
Ben Ramazan da borsadan kazandığımı bütün paranın yarısını bir öğrenciye yarısını bir engelli kıza yolladım. Bende bir enfeksiyon var halen 10 yıldır beraber yaşıyoruz ölüm oranı %50. Doktor senin ölmen lazım dedi. Ama şükür kardeş kardeş o enfesiyon ile yaşıyoruz. Ben babamın oğluyum. Babam üç aylık maaşını Afrika da kuyu için gönderdi toplam 9 aylık maaşını verdi. Babam hep 4 ayak üstüne düşer. En düşük memur maaşı ile üç evi var. Babamın üç katı alan teyzesinin oğlunun bir evi var. Bende gayet iyiyim. Bu maaşla param yokken düğün yaptım araba aldım para biriktirdim. Ha pinti değilim ölçülü harcarım. ben çikolata kare 70 gram mesela 100 tane alırım. Benim yıllık aldığım çikolata türü 500 e yakındır adet olarak.
Yer İmleri