Makinaya cetunu atarken ürkütmeden usulca atınız![]()
Makinaya cetunu atarken ürkütmeden usulca atınız![]()
6 mayıs 18219 vob
Hamdım Piştim Yandım
Çeşme tesisatını söktürüp fayansin içine gömüp banyo mutfak WC tesisatı yeniliyoruz fayanslar değişiyor mutfak tezgahı lavabo banyo dolapları batarya vs derken 130 bine bitecek taş çatlasın müteahhit arkadaşı çağırdım senin için 180 bin dedi. Normalde çeşmecinin yaptığı işin yarısını yapmayacaktı. Malzemeyi kendim alıyorum iyisinden. O şekilde 130 bine çıkacak. Taşeron ile hem pahalı hem kalite düşük. Eski usta buldum. Ha bu arada hanımı dizginleriyorum sus sus diye. Arada bir coşuyor. Kapı pencere dolaplar mobilya çelik kapı diye açılıyor.
Bu arada iyi olan gelişmeler babama temmuza kadar 70 bin borç vermiş olacağım temmuz da üç aylık maaşını brn alacağım kurbanı bu şekilde beleşe getirdim babam dört çocuğuna kurban kesmiş olacak. Oğlanın da iş yerinden baya alacağı vardı. Bir akrabam olan mükellefi kredi kartı ile ödeyecekmiş. Kart çekecek yer arıyordu oğlan. Fayans malzemeleri onun kart ile ödeyeceğim bir kısmını. Bir de kurban bayramı öncesi 50 bin para alacakmış. Hanım da 5 gram altın destek olacak. Boya badana işi için finansman sağlamış olacağım.
Yer İmleri