Originally Posted by secbul El salla secbul el salla diyen düşüncelerini yiyim KEL... Özür dile bakayım. Maç bitmedi minik çekirge...
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Originally Posted by *Bozkurt secbul abi sanada karton ayarlar, bahriyeli az yatmadı puhhaaassktr.. iyi çocuksun da ..şu sallama huyun olmasa bak ispatlayamazsan elimden kutulamazsın sana özel dosya hazırlıyorum hangi yapraklara nerde nasıl yan bastığına dair teeek tek ..üşenmeden
Originally Posted by bahriyeli puhhaaassktr.. iyi çocuksun da ..şu sallama huyun olmasa bak ispatlayamazsan elimden kutulamazsın sana özel dosya hazırlıyorum hangi yapraklara nerde nasıl yan bastığına dair teeek tek ..üşenmeden Ziyaaaaa nin huyu bu
Originally Posted by secbul Şimdi bozkurt inanmaz ama Alaskadan balık alıp Japonyada sattım. Kıymalı pide parası çıktı. O da bir şey mi ben Sina çölünden balık tuttum Eskimolara sattım.
İnanmazsınız cami şadırvanında abdest alırken bir baktım dev bir orkinos var hemen kucaklayıcı balıkçıya sattım
Erzurumlu Teyo pehlivan ile görüştüm Bozkurtu anlattım bu beni de geçmiş Ziyaaaaaa
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bende dünden kapanışta aldığım Desa ve S1 leri verdim portföy iki 3 yevmiye artıda Her zamanki gibi yine muhteşemsin çekirge tebrik ediyorum. Alttan al üstten ver S1 de ki py nin parası çok, korkma bol bol trade yap
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by Borsacı Beyefendi Maç bitmedi minik çekirge... El salla derken xu100 14500 idi. Oradan nick olarak long kaldın onu da bil dedim. Notlar öyle diyor. - % 4.2 (PPF dahil değil)
Son düzenleme : secbul; 25-02-2026 saat: 14:41.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Forum Rules
Yer İmleri