Son düzenleme : Borsacý Beyefendi; 03-03-2026 saat: 12:02.
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
Senin gibi kýrk yýllýk foncumuyuz dayucuðum daha çiçeðimiz burnumuzda bu sene baþladýk
Bak sayende biþii öðrendim
Mesela bugün satýþ emri versem yarýn ki fiyat ile satýlacak ve parada t+3 yani cuma elime geçecek
Doðru mu anlamýþým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün 13.30 öncesi satýþ verirsen cuma satýlacak, cuma satýþ fiyatý perþembe günkü londra fiyatý olacak. Para cuma elinde. T+3 gerçekleþmiþ olacak.
Bugünkü 13.30 kaçýrýrsan pztesi satýlacak, fiyatý cuma günkü londra fiyat olacak. Para pztesi elinde. T+3 gerçekleþmiþ olacak ama T+6 hissedeceksin
Valör hesaplamasý, iþlemin gerçekleþtiði gün (T) ile iþlemin etkisinin baþladýðý gün arasýndaki süreyi ifade eder. Finans dünyasýnda bu genellikle T+n þeklinde gösterilir. Buradaki T iþlemin yapýldýðý günü, n ise iþlem türüne göre eklenen iþ günü sayýsýný temsil eder.
T bugün 13.30 öncesi olduðu için SALI. T=SALI
Ýþlem zamaný +3 gün. Cuma = T+3 . Cuma fiyatý hesabý perþembeden geliyor.
Örnek perþembe petrol 1000 dolar. Cuma 50 dolar. Senin satýþ 1000 dolar. Para cuma hesapta.(T+3)
Yarým günlerde saat 10 öncesi.
Son düzenleme : secbul; 03-03-2026 saat: 12:02.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Dün kapanýþta aldýðým 475 den ttrak 488 gördübrn çok aþaðýdan verdim uykum vardý
Valörde sattýðýn günkü fiyat senin dediðin gibi ise
Bugün 13.30 öncesi satýþ verir ise yarýn yani ÇARÞAMBA satýlacak, petrol hesabý bugünden SALI dan gelecek. Para CUMA elinde.
Benim dediðim gibi ise
Bugün 13.30 öncesi satýþ verir ise CUMA satýlacak, petrol hesabý PERÞEMBE den gelecek. Para CUMA elinde.
Psikolojik YAS süreci
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
Mert long oldu![]()
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri