Sarı pedofil altınları gömdü gibi duruyor. öyle ise aboo![]()
Sarı pedofil altınları gömdü gibi duruyor. öyle ise aboo![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Herifler koskoca ons ile misket oynar gibi oynuyor.
Savaşın ortasında yüzde 5 altın mı düşer.
Görüyorsunuz İşte düşüyor.
Buna kim inanır
Tabiki Ayasofyanın Erzurumlu tefo dayısı![]()
Hamdım Piştim Yandım
suyuniçinde yarışanlar...
fonlarda kıran kırana kıyasıya mücadele devam ediyor,ayasofya liderliği bana kaptırdı,borsacı beyefendi secbula el sallarken aşadan bakıyor,bahriyelinin kutupayuları yanlışlıkla yine ve yeniden bahriyeliyi sopaladı, secbul aldığı puanları muhafaza etmekte zorlanıyor bi basamak geriye düştü ve o da yarın fondan çıkıcam dedi muhtemelen beygir değiştirecek,acaba nedir nedir
kendine güvenen,cesur olan olmuyan,varsa listeye benide ekleyin diyen,yazsın fonunu yada hissesini yada herhangi bir enstürümanı takip edelim.
Bozkurt 17,82%
Ayasofya 15,21%
Secbul 14,01%
Bahriyeli 9,20%
Borsacı Beyefendi 8,32%
Hamdım Piştim Yandım
Mert zarara longları kapadı
Güzel sinyaller geliyoru.
Psikolojik YAS süreci
Sende okuma yok reis. Şuan katar BEA Kuveyt Dubai Suudi de para çıkışı vardır. Evi arabayı satan tüyüyor. Bankacılık sisteminde tek taraflı çıkış olursa altında kalırsın. Bunlar da paraya ulaşmak için altın gümüş satıyor. Bunlar şimdi 2 trilyonluk ABD siparişini iptal eder nerede neyi varsa satmaya çalışır bu da Trumpu savaşı erkenden bitirmesi demek.
Tamam o kısım doğru, şimdi madalyonun diğer tarafını çevir
Ne görüyon
Kızılderililerin bu kış çok soğuk geçecek deyip odun topladığı gibi çin de harıl harıl altın topluyor
Muhtemelen senaryo şu şekil devam eder
Amriki iranı 4 hafta boyunca vurur, muhimmatı füzeleri bitince çin kontra atakla amrikiyi vurur
Hamdım Piştim Yandım
Psikolojik YAS süreci
Yer İmleri