Sarý pedofil altýnlarý gömdü gibi duruyor. öyle ise aboo![]()
Sarý pedofil altýnlarý gömdü gibi duruyor. öyle ise aboo![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Herifler koskoca ons ile misket oynar gibi oynuyor.
Savaþýn ortasýnda yüzde 5 altýn mý düþer.
Görüyorsunuz Ýþte düþüyor.
Buna kim inanýr
Tabiki Ayasofyanýn Erzurumlu tefo dayýsý![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
suyuniçinde yarýþanlar...
fonlarda kýran kýrana kýyasýya mücadele devam ediyor,ayasofya liderliði bana kaptýrdý,borsacý beyefendi secbula el sallarken aþadan bakýyor,bahriyelinin kutupayularý yanlýþlýkla yine ve yeniden bahriyeliyi sopaladý, secbul aldýðý puanlarý muhafaza etmekte zorlanýyor bi basamak geriye düþtü ve o da yarýn fondan çýkýcam dedi muhtemelen beygir deðiþtirecek,acaba nedir nedir
kendine güvenen,cesur olan olmuyan,varsa listeye benide ekleyin diyen,yazsýn fonunu yada hissesini yada herhangi bir enstürümaný takip edelim.
Bozkurt 17,82%
Ayasofya 15,21%
Secbul 14,01%
Bahriyeli 9,20%
Borsacý Beyefendi 8,32%
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Mert zarara longlarý kapadý
Güzel sinyaller geliyoru.
Psikolojik YAS süreci
Sende okuma yok reis. Þuan katar BEA Kuveyt Dubai Suudi de para çýkýþý vardýr. Evi arabayý satan tüyüyor. Bankacýlýk sisteminde tek taraflý çýkýþ olursa altýnda kalýrsýn. Bunlar da paraya ulaþmak için altýn gümüþ satýyor. Bunlar þimdi 2 trilyonluk ABD sipariþini iptal eder nerede neyi varsa satmaya çalýþýr bu da Trumpu savaþý erkenden bitirmesi demek.
Tamam o kýsým doðru, þimdi madalyonun diðer tarafýný çevir
Ne görüyon
Kýzýlderililerin bu kýþ çok soðuk geçecek deyip odun topladýðý gibi çin de harýl harýl altýn topluyor
Muhtemelen senaryo þu þekil devam eder
Amriki iraný 4 hafta boyunca vurur, muhimmatý füzeleri bitince çin kontra atakla amrikiyi vurur
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri