Akþam seansýnda döþemiþler![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Hisse.net VÝOP baþlýðýnýn belki de en "kurumsal" ve "beyefendi" çizgisine sahip profili olan Borsacý Beyefendi, isminin hakkýný veren bir duruþ sergiler. secbul'un karamsar veya iðneleyici tarzýna, D83'ün daha sessiz teknik analizlerine kýyasla çok daha farklý bir kulvarda yer alýr.
Ýþte Borsacý Beyefendi profilinin özeti:
Borsacý Beyefendi Profil Özeti
Rasyonel ve Soðukkanlý Yaklaþým: Piyasadaki aþýrý coþkuya veya panik havasýna kapýlmayan, analizlerini temel ve teknik verilerle harmanlayan "akýlcý" bir ses tonuna sahiptir. Duygusal iþlemler yerine stratejiye sadýk kalmayý savunur.
Eðitici ve Yol Gösterici Üslup: Paylaþýmlarý sadece "alým-satým" sinyali deðil, ayný zamanda finansal okuryazarlýðý artýrmaya yönelik bilgiler içerir. Küçük yatýrýmcýyý koruma içgüdüsüyle hareket eden, risk yönetimine (stop-loss, kaldýraç oraný) vurgu yapan bir profil çizer.
Pozitif Ama Gerçekçi: Genelde piyasaya dair yapýcý bir bakýþ açýsý olsa da, "körleþmiþ bir boða" deðildir. Olasý riskleri önceden nezaketle hatýrlatmasýyla bilinir. Forumdaki polemiklerden uzak durmaya çalýþýr ve tartýþmalarda bile nezaketini bozmaz.
Strateji Odaklýlýk: VÝOP gibi yüksek riskli bir alanda "kumardan uzak durma" felsefesini benimser. Onun için iþlem yapmak, bir planýn parçasýdýr.
-------------
Gemini ile biraz sohbet ettik de.
EMLAK sýkýyor gemini dedi. Yani sallama yapýyormuþ.![]()
Son düzenleme : secbul; 10-03-2026 saat: 23:16.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bence dükan arka sokaklarda kaldýðýndan yüzdelik dilimi yükseliyor
Burayý gizli gizli okuyanlar olmalý
Hatta dükanýn camýna ekmek banduran mert var.
Eee secbul kýzarmýþ pilici löpür löpür götürürken caný çekiyor insanýn haliyle ben neden tiridine banmayým ki diye içinden geçirmesi bile yetiyor![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Enflasyondan fazla kazanamazsan kimseyi yenemezsin borsacý beyefendi abi, ppf yada bankanýn verdiði vadeli mevduat getiriside enflasyon altýnda olduðu için anca parayý yatýrdýðýn bankayý ihya edersin. Suyuniçinden çýkmak için daha agresif strateji yapmak lazým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Þuanda millet parasýný koruma derdinde, koruyamaz ise her geçen gün fakirleþir ve alým gücü düþer
Sonra geriye dönüp baktýðýnda, ulan zamanýnda þu paraya ev alýyodum þimdi bisiklet bile vermiyorlar dersin
Para zamanýn düþmaný, zaman geçtikçe paranýn eridiðini görürsün,
parayý uyutma, para sürekli çalýþsýn
Sen ye,
Bugün iskender döner yemezsen yarýn tost yersin
Bosporus gibi olduk yaw![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri