Neyse Bozkurt bu sene toplanalým kuzu çevirelim 10 kuzu az gelir mi. Parasýný sen verecen. 15 yapalým mý
Olm bende altýn ne gezeraltýn yatýrýmcýsýndan borc istenmez. Hanýma 5 bilezük borcum varýdý 3 gün duramadý, dýr dýr baþýýn etini yer 2 ay ne laa 2 gün duramaz altýncý
https://youtube.com/shorts/vzv4YW-qA...XINEAsBcJPOF_i
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bozkurt sen babamýn dayýsýna çok benziyon. Pintiliðin kitabýný ilk o yazdý. Tek farkýnýz o dolandýrýcý üç kaðýtçý. Ha köyde hoca derler ona. Birinin kuzu sersem gibi hastaymýþ dayý okumuþ kuzu kayýp daða kaçmýþ. O derece nefesi kuvvetli ben onu bitim kadar sevmem teli de bende engelli aramasýn beni diye.
Dayucuðum ben bomboþ markete girerim 2 dakka sonra market cývýl cývýl kalabalýktan adým atamam,
Pazara giderim en tenha tezgaha yaklaþýrým 2 dakka sonra tezgahta mal kalmaz eve eli boþ dönerim.
Yolda giderken esnaf bana seslenir gel bi çayýmýzý iç deye, uyanýklar ben dükana girince müþteri hucum ediyor deye çaðýrýyorlar çay ýsmarlayacaklarýndan deðil yani
Napim dayucuðum
Bastýðým yer hemen kýymetleniy
2 günde yüzde 6 yaptý kaat
Keþke tüm parayý gömeydik, o zamanda düþerdi
Az her zaman bereketli oluyu
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Kýz olursa Bozgül erkek olursa Bozbey koyacaðým çocuðun ismini buna da 5 beþibirlik ilave edelim Bozkurt reis
Yer Ýmleri