ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Sayýn keko kapanýþ oldukça güzel 1.65 1.66 bu kapanýþýn anlamý þu satýþ durdu yukarý döndük eðer pazartesi salý çok satýcý gelmez ise kontrollü bir þekilde once 1.67 nin üstü denenir ki teknik iyece güçlenmiþ demektir sonrasý 1.70 üstü gerisi kolay gelir bilanço yaklaþtýk ca yukarý isteði ve gücü artar dediðim gibi bilançoya kadar artýk 1.62 altý çok zor eðer borsa çok sert düþmez ise bence mayýs ayý hem bilanço hem temmü ayý eðer bilanço iyi gelirseki bence gelecek temmetü ye kadar çok sert sürerler bence sadece 1 ay sabýr ile yüzde 20 gibi bir getiri elde edebiliriz
aða bu gün de top mu çevirecek acaba ?? yoksa bu kadar yeter deyip yukarý mý çekecek ?? satýþ kademeleri hala zayýf olmalý...neredeyse satýcý kalmadý..artýk yavaþ yavaþ yukarýlara çýkasaydýk iyi olurdu..![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
endeks yatay ama hisseler sanki endeks çok eksideymiþ gibi davranýyor...aselsan ..v.b hisseler dahi bayaðý eksiye geçmiþler...
Bilici Yatýrým Sanayi ve Ticaret A.Þ.
1950 yýlýnda aile þirketi olarak ticaret hayatýna atýlan Bilici Ailesi, günümüze kadar süregelen aile deðerlerini korumuþ ve 2011 yýlýnda Borsa Ýstanbul’da iþlem görüp, kurumsal deðerlerini ve kârlý yapýsýný yatýrýmcýlarý ile paylaþma fýrsatý yakalamýþtýr.
Tekstil ve Turizm olmak üzere 2 ana kol altýnda faaliyetlerini sürdüren Bilici Yatirim, en son teknolojiye sahip entegre tesisleri, deneyimli kadrosu, güçlü finansal yapýsý ile yatýrýmcýlarýna planlý ve sürdürebilir getiri saðlamayý hedeflemektedir.
Türkiye'nin ekonomisine yýllardýr þekil veren Tekstil sektöründe yatýrýmlarý bulunan Bilici Yatirim, iplik büküm ve kumaþ boyama ve apre iþlemlerini bünyesinde bulundurmaktadýr. 2014 yýlýnda Bilici Holding bünyesinde bulunan Biteks Ýplik Tesisinin %23’luk hissesini satýn alan Bilici Yatirim, yatýrýmcý bünyesinde operasyonel entegrasyon seviyesini ilerletmiþtir.
Biteks Ýplik, 20.000 m2’lik kapalý alan altýnda Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde 16.000 ið pamuk iplik ve 29.000 ið polyester viskon iplik üretimi gerçekleþtirmektedir. Þirket en son 2016 yýlýnda yaptýðý yaklaþýk $10 Milyonluk yenileme yatýrýmý ile kapasitesini 2’ye katlamýþtýr.
Adana Hacý Sabanci Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Bilici Yatirim Ýplik Büküm ve Puntalama tesisi toplamda 25.000 m2’lik açýk alan ve 11.620 m2’lik kapalý alanda pamuk, polyester-viskon, ve elastanlý olmak üzere aylýk 270 ton iplik büküm kapasitesine sahiptir.
Büküm tesisi ile ayni bölgede bulunan Bilici Yatirim Apre & Boya tesisi toplamda 25.000 m2’lik açýk alan ve 11.620 m2’lik kapalý alanda yýllýk 12 Milyon metrelik kumaþ boya ve terbiye kapasitesine sahiptir. Tesis, farklý tür kumaþlara reaktif ve pigment boya yapma özelliklerine sahip olup, Data Color, Macbeth ve Osram tarafýndan boyama ’da akredite olmuþtur.
Turizm sektörüne de 2007 yýlýnda giriþ yapan Bilici Yatirim, TSKB GYO ile %50 ortak olup, Adana Merkez bölgesinde 5 yýldýzlý otel yatýrýmýný tamamlamýþtýr. Divan Adana markasý altýnda faaliyette olan otelin toplam Yatirim deðeri yaklaþýk $47 Milyon ’dur.
Bilici Yatirim, deneyimli yönetim kadrosu ile girdiði her sektör kolunda lider olmayý hedeflemektedir. Bilici Yatirim Ar-Ge’ye yaptýðý yenilikçi yatýrýmlarý ve randýman odaklý çalýþmalarý ile sürdürebilir kârlý büyümeye odaklanmaktadýr.
http://www.biliciyatirim.com/Hmzxc/SirketHakkinda
Turizm sektörüne de 2007 yýlýnda giriþ yapan Bilici Yatirim, TSKB GYO ile %50 ortak olup, Adana Merkez bölgesinde 5 yýldýzlý otel yatýrýmýný tamamlamýþtýr. Divan Adana markasý altýnda faaliyette olan otelin toplam Yatirim deðeri yaklaþýk $47 Milyon ’dur.
bu cümle çok önemli...hotelin maliyet deðeri 47 milyon dolarmýþ...tl bazýnda ise 280 milyondur..bunun yarýsý blcyt a aittir ve deðeri 140 milyon eder...bu hotelin þimdi satýþý yapýlsa ne kadar eder bilemeyiz...
ilginç olan þey þu anda bu hotel de dahil blcyt ýn borsadaki deðeri 1,65*45 milyon hisse =74,25 milyon tl dir...iþte bazen borsa gerçekten de komik olabiliyor..ama yapacak bir þey de yok fiyatý arz ve talep belirliyor...
piyasanýn bazen bu kadar komik olduðu dönemlerde aðalarýn hisselere el atmasýnda fayda var...aksi halde gülmekten yerimizde oturamayacaðýz...
Dostum bosa yorma kendini. Biz bunlari vaktinde ahtapot ile davul zurna oklava vs. ile anlattik. Olmuyor ne yapsa olmuyor 20 milyon kar gelse olur mu? Cuk. Olmaz. Sen n inci kisisin. Dediklerin dogru ama maalesef olmuyor.
Yer Ýmleri