-

Originally Posted by
Zülfü Aşkın
Geçmiş yıllara ait 5 dk viop verileri tam olan bir arkadaş benimle paylaşabilir mi... Sistem test etmek istiyorum fakat verilerim tam değil..
Ben yeni temin ettim datayı, halâ bulamadıysanız göndereyim.
-

Originally Posted by
SSilentmaNN
Bende getiri eğrisine toma uygulama kodları var, işinizi görürse, paylaşayım.
Bana hesaplanış yöntemi yani direk Visual Studio içinde CalculateTOMA methodunun kaynak kodu gerekiyor. Yine de teşekkürler.
TOMA dışında diğer indikatörlerin de kaynak kodunu görüntüleyebilmek istiyorum açıkçası. Dotpeek, ILSpy, Reflector, JustDecompile 4 farklı decompiler kaynak kod gösterici program denedim ama çalışmadı. Bunu yapmanın bi yöntemini bilen varmıdır acaba?
-
İdealde, iki hisseyi (% 20 A Hissesi+ %80 B Hissesi) /2 şeklinde birleştirip, oluşan fiyatı ekranda mum bar şeklinde gösterebilirmiyiz...
-

Originally Posted by
incemera
İdealde, iki hisseyi (% 20 A Hissesi+ %80 B Hissesi) /2 şeklinde birleştirip, oluşan fiyatı ekranda mum bar şeklinde gösterebilirmiyiz...
ana ideal yazısına tıklayın
Kullanıcı endexleri
istediklerinizi kaydedin.
mum bar la bir grafik açıp oluşturduğunuz KODU girin.
-

Originally Posted by
SSilentmaNN
Ben yeni temin ettim datayı, halâ bulamadıysanız göndereyim.
Hocam iyi akşamlar. Biz nasıl temin edebiliriz bu datayı. Bende daha önce sordum ama kimse yardımcı olmadı burda. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
https://pkamc-my.sharepoint.com/:t:/...KbNxA?e=wVBgW8
Link'de 5 dklık datalar mevcut.

Originally Posted by
knife_sharppp
Hocam iyi akşamlar. Biz nasıl temin edebiliriz bu datayı. Bende daha önce sordum ama kimse yardımcı olmadı burda. Yardımcı olursanız sevinirim.
-

Originally Posted by
SSilentmaNN
Hocam çok teşekkürederim
-
Yurt dışında C# dilini kullanan ninja trader, multichart gibi veri plartforları var. Bu plartformar için yazılmış olan kodlar, ingilizce kodlar ideal plartformunda çalışırmı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri