Pazartesi piyasa açıkken yazdığım algorıtmayı deneyeceğim Çünkü daha basit bir yöntem performansa katkısıda olumlu listeleri okumak zorunda kalmayacak forlara girmeyecek timerlere girmeyecek.

Eğer düzgün çalışmazsa bearbull ve sizin kodlarınızı deneyeceğim bir önceki yön şöyleyse şöyle yap liste tut vesaireye çevirmek zorunda kalacağım.

BU arayüzü tasarlarken mecburen performansıda düşünmem gerekecek. O yüzden olabilecek en kestirme yoldan yapmaya çalışıyorum.

Her ikinize de teşekkür ederim.

User.dll de veya C# kodlamasın da gerçekten kıtım yani bunları herhangibirinizde yapabilir aslında. Çokta özel durumlar değil.

Tabiki temel bir C sarp bilgisi gerektiriyor. Merakınız varsa biraz araştırma ve eğitimle bir boyut ilerliyorsunuz. Kendime niye kıt diyorum çünkü kıt abi :D

Algoritma kıtlığım var. Anında düşünemiyorum da 3 saat beyin yandıktan sonra aslında şöyle bir algorıtma iş yaparmış diyorum.

BU arada bu arayüzü tasarlarken kafamda bazı durumlarda aydınlandı. ideal bu arayüzleri, bu tasarımları, İdealgoyu ve metotları yazarken performansa ciddi emek ayırmıştır diye düşünüyorum.

Çünkü bir algorıtma kurmanın 100 adet farklı yöntemi ve yolu oluyor.

Basit bir kurguyu binbir tefile çevirip sonuca ulaşmak var. Çok basit bir biçimde aynı sonuca ulaşmak var.

Algoritma kurma kıtlıgından ileri gelecek bir problem sistemin çalışma hızını etkileyecek calısma hızıda çeşitli kayma problemlerıne yol açacak bunun maliyetide yine bize dönecek malesef yaptığımız işte performans mecburen ön planda olması gerekiyor.

Arayüz komple bitsin zaten performans testleride yapmam gerekecek.