diğer firmaların isimlerini vermek istemiyorum ama yıldızlayarak söyleyeyim ,
Ma***s'da çok fazla interneti kesilip emir göndermiyor
c*****o 'da sunucular durduk yere kapandı gün içinde 2 3 kez olduğu zamanda oldu
h*****e 'de ideal durduk yere kapanıyor yanıt vermiyor diyor talep açıyoruz bir sorun yok denilip geçiştirildi
Weridata'dan son çare olarak denemek istedim ücretsiz olarak verdiler test ettim 2 hafta baktım bir problem yok sanal sunucu aldım o zamanlar ilk önce 10 robotda sorun yaşamadım 5 6 ay , e5 2699v4 diye birşey di işlemci ama fiziksel iki tane işlemci ile çalışıyor demişlerdi, yetmediğinden fiziksel sunucuya geçtim şuanda 2 bin liraya 128gb ramli bir cihaz kullanıyorum, kasmaymış donmamış kesintiymiş hiç birşey yok , hafta da bir girer kontrol ederim parama bakarım rahatım.
sitelerinde fiziksel sunucu aldıktan sonra hemen tanımlanıyor , sunucuya bağlı olan interneti dahi seçebiliyorum , mesela bist tüneli , türktelekom , vodofone , gibir internet hatlarını bile değiştirebiliyorum veya mix olarak da bi seçim yapmışlar ya arkadaş bundan daha fazlasını niye isteyelim helal olsun valla yapmış adamlar. resimde yüklemek isterdim ama yüklenmiyor sanırım buraya

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri