Tavan on oldu.
12- 10 = 2 tavan kaldı.
Perşembe gününe dikkat. En kritik gün perşembe. Perşembeden sonra ne olur tahmin edemiyorum. YTD.![]()
Tavan on oldu.
12- 10 = 2 tavan kaldı.
Perşembe gününe dikkat. En kritik gün perşembe. Perşembeden sonra ne olur tahmin edemiyorum. YTD.![]()
Her şey tahmin. Duygusal sezi. Şahsi değerlendirme.
Şu ana kadar babalar hisseyi topladı, doyma seviyelerine geldiler, şimdi sıra bu furyadan pay kapmak isteyen küçüklerde, perşembe alın size diyebilirler diye tahmin ediyorum.
Çok tavan giden hisselerde küçük yatırımcı trenden inmek için son durak olarak cumayı uygun görür. Bunu bilenlerde bu fırsatı vermemek için perşembe günü bombayı patlatır diye tahmin ediyorum. YTD.
Kısacası perşembe herkesi torbaya sokarlar, cuma kaçmak isteyeni yakalarlar diye tahmin ediyorum. YTD.
Ama bu filimi daha uzun süre sürdürmek için şartlar bence uygun, bir kaç seans daha sürebilir. Her şey abilerin keyfine kalmış.
Eşit dağıtım, tahsis olmayan arzları kaçırmamak lazım işin püf noktası bu. YTD.
Son düzenleme : Sade Vatandaş; 24-02-2026 saat: 22:12.
Neyse tavan serisi, on tavanmış,
Perşembe bozar dedik, her zaman ki gibi tahtacı erken davrandı, çarşamba günü işi bitirdi.
ben -1 sen -2 hata ile tutturdun, biraz daha çalışman lazım![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer İmleri