paylaşımlar için herkese teşekkürler, ufkumuz açıldı,....
paylaşımlar için herkese teşekkürler, ufkumuz açıldı,....
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Bant genişliği(internet hızı) 16 Mbps ve üzerinde genelde sorun yaratmaz veri terminalleri için.***
@Bear_Bull hocanın dediği gibi Matriks IQ'yu deneyin.
Mevcut donanım gayet yeterli olmalı teorik olarak.
***İdeal'de denedim. BIST + Binance'deki tüm coinler şeklinde bir liste çekmeye kalkarsanız...
Bant genişliği binlerce coinin anlık bilgisini çekmeye yetmiyor
EK: Çektiğiniz grafik periyodunu yükselterek çözebilirsiniz. Örneğin 1dk değil 5 dk veya 1 saat gibi.
Bende coin viop yok coını arada birileri soruyor onlara açıp bakıyorum bazen. IQ bir ara matriksi olana olana yani goldu olana ücretsizdi. AYnı makine de yükleyin istediğiniz zaman açarsınız dendi.Bende yükledim tabii IQ yu da ekranını falan ayarlamak lazım. Bir kaç kez yaptım bakayım deneyeyim diye sonra bir gün golda geri dönmedi en son çare her ikisini de sildim goldu tekrar yükledim falan kayıtlı ekranım vardı yedeklemiştim bellekte ama grafikleri falan tekrar ayarlamam gerekti kayıtlı olan ekranım son değiştirdiğim ekran değilmiş bir de onunla uğraştım bir soğudum sonrada yüklemek gelmedi içimden. Bundan sonra zaten değiştirirsem İDeal düşünüyorum. Aynı pencerede 2 indikatör olmuyordu ideal de diye hatırlıyorum.Bu benim için sıkıntı.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Matriks ile ilgili bir şey demek istemiyorum uzuuuun süredir kullanmadığım için. Ama...:
2020 yılında 3 ayrı sekmede, birinde 5 adet(ki kendi kodlarım, içinde birden çok gösterge var) farklı zaman dilimlerinde 10 üzeri göstergeyi tek bir ekranda görebiliyormuşum İdeal'de.
![]()
BRENT petrol 100 dolar
Gram altın -1 civarı
Global borsalar -1 civarı
Benim en sevdiğim formasyon kuzuların sessizliği. Sayın Oblo açıklamalar için tekrar teşekkürler.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri