Bence pala, bir ateist.
Dini İmanı para.
Dolayısıyla kendi pozisyonu ve kendi planı ne ise ona göre hareket edecektir.
Bence pala, bir ateist.
Dini İmanı para.
Dolayısıyla kendi pozisyonu ve kendi planı ne ise ona göre hareket edecektir.
14 000 acar.....14 300 de kapar pazartesi....
cuma gunu....13 500 e inerek....SAVASI SATTI....ve dondu 13 700 le kapadi....
yani....SAVASLA ILGILI HERSEY....cuma gunu bitti....
kuzu kurali....BUMBALAR ATILMADAN ONCE MALA YERLESECEN....bu cuma gunu idi....
mermi hiziyla.....once 15 700 e....gideriz....
orta vadede ise....21 000 cok makul.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
HAMANEY....kendini kurban etti....evinde ki ofisinde idi....saklanmadi....OLUMU SECTI....
SII gelenekte buna PASIF DIRENIS denir....imam huseyinde....70 kisi ile....ailesi...10 000 kisilik orduyla savasti ve oldu....PASIF DIRENIS ti....yaptigi....
PASIF DIRENIS.....iki sey yapar....halki birlestirir....veya...dusmana....suclu bendim....CEZALANDIM.....IRANA DOKUNMAYIN ARTIK....der....anlasacaklar..
86 yasindaydi....inancina gore....SEHIT oldu....buyuk mertebe bu....
sunni dindarlara....FILISTIN UCUN HAKKA YURUDUM....dedi....bu onlarda korkunc bir direnis olusturacak....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Cumartesi günü sabah saatlerinde öldürülmüş.
Haber yeni veriliyor.
İlginç.
Tuhaf işler
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Şimdi yaş zaman i, savaş bitti bence
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Rusya ukrayna liderini 1 yıldır yakalayamadı
İsrail(ABD) ise 24 saatte Venezuela liderini paket İran liderini ise mefta yaptı
Hayırlı işler
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri