Güven seviyemiz
.............
emre alkin
@emrealkin1969
41d
Trump ın oğlu petrolde açığa satış yapmış. Pozisyonu kapattıktan sonra savaş devam ediyor derse şaşırmam. Ahlaksızlıkta bir numaralar.
Deniz43 u kontrol edin tansiyon fln düştü adamın
Dünyanın en guclu en guvenilir ulkesi
Kurumlar var kurallar var orda
Tek kişi karar alamaz
Demokrasi beşiği orası
Senato kongre var lennnn
Hahha trump in oğlu soyguna başlamış![]()
bu kuralsızlık ve sığır çobanlığı bir gün döner ABD yi vurur,...
ABD içerideki bunalımı savaşla dışarıya ihraç etmeye çalışıyor,...
bunu hep dedik, ne zaman olacağını ise ''zaman, zaman, analizlerle '' yazıyoruz buralarda,..
ama bu her günün konusu değil,..her günün konusu yön,....nasıl bir süredir düşüş olduysa, ..bir tepkiyi veya yükselişi de bulabilmek,
bu manada yorumlar bazen karışyor ve sanki ABD destekleniyormuş gibi bir algılama da çıkabilir,..
mollada ABD de uzak dursun,...
ancak bunlardan biri kalacak,..ikisi beraber yaşıyamıyorlar,..bu savaşın çıkma nedeni bu nedenle,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
devletlerin dostluğu olmaz dostum... devletler hiç bir zaman dost olamaz.
halklar olabilir.. orası ayrı kategori.
..................
mesela iran bugün balistiği yolladı bize.. al yakala bakalım din kardeşim benim diyip)
söz konusu devletlerse.. kimseye güvenemezsin.. öyle din kardeşliği bilmem ne benim şeyime anlatsınlar.
kaldıki iki ülke devlet olarak savaşıyorsa taraf tutmakta zorunda değiliz ki ..
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
savaş bittiğinde bizim motorine yabılan zamlar geri alınacak mı mesela.
sen bunu düşün.
kime ne girdiğini
nabıcan iranı abd yi doları.![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
D 83 işte yazdığın gibi bak bu gün ve bir süredir yazıyorum,...az öncede gün içi yorumumu alıntı yaptım,.
Türkiyenin İranın mollada kalması işine geliyor,...bunu derken molla desteklediğimiz algılaması olmasın,
veya Türkiyenin mollayı desteklemesi doğru yaptığı manasına gelmesin,..sadece objektif yorum ve saptama olarak bakılmalı,..
izole İran Türkiyenin işine geliyor,...müesses İran da ABD nin işine geliyor keza İsrailin,
müesses İran Türkiyenin jeopolitik önemini ve stratejik önemini zamanla azaltır,...ve
D.Akdenizi sivriltebilir,
Kıbrısa 4 adet f-16 Yunanistandan, 6 adet f-16 Türkiyeden gönderildi,..Fransız, İngiliz ve İtalya orada,..İsrailde orada, ABD yine orada,..
Yunanistanın şimdilik yaptığı bir show,..ama Yunaistan hep şimdlik ve hep show olarak yol alan bir ülke
Son düzenleme : indregandi; Bugün saat: 00:43.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri