alacağı satacağı yeri önceden bilmezzse para kazanamaz ki? ne yani devasal arzını talebini piyasada sana bana mı bırakacak
alacağı satacağı yeri önceden bilmezzse para kazanamaz ki? ne yani devasal arzını talebini piyasada sana bana mı bırakacak
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
[QUOTE=indregandi;
ama oradan almazlar, dipten çoktan almışlardır, üstüne koyarak devam ederler manasında,...
yani almışlarsa dün almışlardır[/QUOTE]
Benim gördüğüm THYAO özelinde(diğer tahtaları göremedim)cuma ve ptesi alım olduğu.Çözemediğim cuma alış yaptıgı fiyat ptesi daha alttan başlayınca cuma alış fiyatının bile üzerinde kapattı.ama o arada satmışmıdır takasına bakmak lazım.genele bakınca 13200 üzerine atamadığı her gün aşağısı cağıracak.....
hisseleri özelinde değerlendirmek gerekiyor, endex bazında benim dediklerim,..endex te iyiyimdir ama hisse bazında malesf ilgi alanım değil,...
teknik bazda çalıştığım bir kaç hisse var, çoğu size yaramaz, yan kaadlar,
hacimlilerde aselsan ve YKB var,...onlarıda özellikle aslsanı veriyorum ara ara,..tabi teknik bazda, ..takas v.s malım olmadığı için ilgilenmiyorum
ha dersiniz THYAO çalışırmısın oturur karalarım ayrı konu,...
ama şimdilik bir iki hacimli endex ne yaparken onlar ne yapıyor baabında, assist gereği, asels bunlardan biri,..
15.500 - 700 arasına 4 birimlik cort pasifler girildi. Bu gün için stop manuel...Bol şanslar...
Trump'tan inciler.
Fox News'e verdiği demeçte " İran ile görüşmeye istekliyim,onlarla konuşabilirim" demiş.
Mücteba Hamaney için "O'nun huzur içinde yaşayabileceğini sanmıyorum "
Silahını ilk çeken silahlar gibi davrandık.
İran üst düzeyi için "hepsi bir araya gelmişlerdi ve bu çok şaşırtıcıydı."
Yer İmleri