dün Hamaneye ABD de gay diye haberler çıkmış, yeter_yahu öldümü diyorlar,...ortalık toz duman,
Aİ lerden geçilmiyor,...
savaş artık Asimetrik Psikolojik harb mertebesinde,...hemde yapay zeka katkılı,..
bana ne kardeşim, ...okuyum yapay zekanıza
ama yukarıdaki zaman analizi 05 ocaktan itibaren iiki adet çatışma ve savaş bilmiş,
ilk 12 hafta şunu bilmek ister 27 Martta ben SP 05 OCAK kapanışımın altında mıyım değilmiyim, altındaysam tablo tutmuştur,
biri Venezulla 03 ocak haftasonu başladı, kaldıraç oldu...biride bu İran savaşı,...Türkiye ise başlarında buna ayrışarak geldi,
tablo altında SP 500 İÇİNDİR, İMKB100 İÇİN KORELASYON GEREKİR diyor,...
bizi ayrışmada besleyen hususlar şunlardı:
faizlerin aşağı basamaklanması, enflasyonda görece gerileme, bankların bu ikisine alıma geçmesi, ilerleyende aselsanın buna katılması,
Suriyenin kuzeyindeki gelişmeler ve nihayetinde ratingte görünümde iyileşeme(fitch),...
bundan sonrası için içerisi tükendi artık SP ye bağlanırız demiştim, bağlandık mı evet, işte Hürmüz boğazı, artan enerji maliyeti beraberinde enflasyon yeniden?.....değil aslında ne oldu SP ye bağlandık,...
tabloda son 2 haftamız bununla ilgili ve fiyatlarda bunu araştırıyoruz, düşüşte sağladık,...
şimdi sıkı durun
İMKB nin yeniden ayrışma durumu olabilir:
1.Mollalı İrana Türkiye bunu destekliyor ve bu artık açık bilinen,
2.Savaşı ABD nin kazanması halinde Mollasız İrana, İran hemen oturamayacağından bunun başlarında yine Türkiyeye iş düşer,...
2.şıkta D.Akdeniz tehlikesi var ama bu hemen başlamaz, süre ister,...

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri