Originally Posted by
secbul
Ben dediğimin arkasındayım. Kamuya açık şekilde bunları yaparsan abd ve israil fişliyor. Torunlarımızdan çıkartırlar.
Buna sebep olmak istemem. Bu benim sevici değil daha dikkatli olduğum anlamına gelir.
Düşmanlık yapacak kişinin buraya gelip yazmasının manası yok. Zaten herkes kendi kalbinde muhakemesini yapıyor.
Daha önce yazdım ikisi de bir birini yesin. Birisi birini yiyince öbürünü tutmuş olmuyorum.
Boş konuşuyorsun Seçbul o zaman onların şu an yaptıkları 7 sülalesinden çıksa yetmez......EEE hani nerede özgürlük o zaman ?O zaman bu adamları örnek verip hikaye konuşan senin gibiler düşünsün...... Neyse cidden arada buralarda nasıl saçmaladığınızın farkında değilsiniz sonuçta müslüman mahallesinde salyangoz satmak bu.Ama bunlar buraların konusu değil niye işe yarar şeyler değilde konuları sürekli bu boş beleş konulara getiriyorsunuz.Bu da buranın konusu ne ise o konuya vakıf olmadığınız için olur-oluyor herhalde belli noktadan sonra.Yani kusurabakma düşündüğünüz kadar zeki değilsiniz sadece kimse size uymak istemiyor.Niye insan enerjisini bu boş beleş işlere harcasın.
Hayırlı bol kazançlarınız olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri