Gündem Artarit
@PiyasaTurkiye
· ·
6 Nis
Yishizbet Warren Buffet'in şirketi Berkshire Hathaway şu anda 373 milyar dolar nakit bulunduruyor.
Z dilimiBu miktar, S&P 500 endeksindeki yaklaşık 480 şirketi satın almaya yetecek kadar büyük.
Gündem Artarit
@PiyasaTurkiye
· ·
6 Nis
Yishizbet Warren Buffet'in şirketi Berkshire Hathaway şu anda 373 milyar dolar nakit bulunduruyor.
Z dilimiBu miktar, S&P 500 endeksindeki yaklaşık 480 şirketi satın almaya yetecek kadar büyük.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Murat Muratoğlu
@MuratMuratoglux
· ·
2h
Enerji Bakanı’na soruyorum… ï¸
Elektrik %24 artarken…
Dağıtım nasıl %880 arttı!
Enerji ve tabii lan manyak mısın olm...
Bariz para dağıtım işleri bunlar...
Elektrikten bilerek zarar edip parayı şirketlere aktarıyorlar.
Yalan mı?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Çok ilginç ...
https://www.youtube.com/watch?v=tSy8Ayit3Hc
Hayat hoş gerisi boş
İran ateşkesi reddetti,savaşın kalıcı olarak sona ermesini talep etmiş.
Vadeli kapanış sinyali:
15300 altında kapanış yarına düşüş işaret eder.
Cumadan haftalık sinyal; testere aşagı yönlü idi.
%200 spot-vadeli hisseye karşılık yeni actigim Haziran vade 16.110dan short ile haftanin dalgalarında sörf edeceğim.
06.04.26 Pazartesi
İstanbul borsası bir bütün olarak mavi ..
XU030YVADE , 14985-15380 gördü ..15282(uzlaşma 15281) gördü ..+%1.94
Alemin longerlerine tebrikler![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri