Originally Posted by
secbul
Þöyle zarar ediyor. Þimdi bunlar boþ geliyor. Eðer yolcu olmaz ve telsizden bilgi gelmez ise bekliyorlar.
Bir ben olunca eli mahkum devam etmek zorunda. 1 yolcu (yani ben ile) ile km lerce yol yapýyor.
Þimdi deseki abi gitmeyelim belediyeye þikayet ederim ceza sý ile 3 depo doldurur. Onun için sinirli de olsa az zarar ile yýrtýyor.
-------------
Benim o 500 tl düþüþ sonrasý fiyat farký x en son aldðým mazot lt si. 40 Lt civarý idi..
ÞÝmdi ben bunu kullanýrsam pahalý fiyattan kullanýcam. Ama bekler ve zam gelir ise herkes pahalý doldurur iken ben daha ucuzda kalacaðým.
+ dolmuþa binerek bunu HEDGE edeceðim.
Portföyü ben idare edeyim

O zaman þöyle yapalým. Bende þimdi kiminin parasý kiminin duasý ben sana 2 kez hayrýna portföyünü yöneteyim dedim sen ne yaptýn hayýr dedin þansýný kaybettin. Þimdi bundan sonra benim portföyü yönet desende bedava olmaz.Zarar. Portföyünü ben yönetmiyorsam sen 500 hesabýný yapýyorsun ya zararýn külliyen oldu.....

Bu arada bende herkesin parasý da geçmez. Zarar sonsuz oldu. O yüzden Sayýn Mert45 e iyi bak.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri