Türkiye'de çaya zam geldi millet çay içemeyecek duruma geldi ( hissesi yokmu bunun)
Millet kıçına don alamayacak duruma geldi ( hissesi yokmu bunun)
Hastanede sıradan randevu 15 gün sonraya veriliyor Mr röntgen tomografi aylar sonraya veriliyor ölürsen öl banane ( hissesi yokmu bunun)
Milleti vergilerle cezalarla açlık sınırıyla boğuyorlar hırsızlara peşkeş çekiyorlar ( o hırsızların hissesi yokmu)
Yarın deprem olur savaş çıkar başka ülke tepene çöker sen hala onun bunun hissesi yokmu demeye devam et
Her ne kadar finans borsa vs sitesi olsada azıcık insan da vicdan olur bu kafa yüzünden zaten bu haldeyiz
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
dostlar
ben bunları, gerçekten halis bir niyetle, bu millete 1 kuruş faydam olurmu... onlara bir iyiliğim dokunurmu diye yazıyorum
belki buradan okuyan birileri öğrenir, çevresine öğretir
ve bu fakirleştirilmenin önüne geçilir diye
yazdığım rakamlarda da, 1 kere bile google'a sorup yazmam
yazarım bir rakam... ve o doğru çıkar
neden ? temiz kalple yazdığım için
15 demişiz..
bakın 10...
10-15 fark etmez, ikiside büyük soygundur.
Osmangazi köprünü japon firması Türk müteaahhitin taşeronu olarak yaptı.
Müteaahhite ödenen para köprüye yapan japon şirketine ödenen paranın kabaca 10 katı.
Nerden biliyoruz,çünkü japon şirketi borsaya açık şirket, işi alınca borsaya bildirim yapı.Aradaki fark?!
japonun 1 liraya yaptığı iş için, devletten (yani benim vergimden, benim cebimden ) 10 lira çıkıyor
ve siz
çalış öde... diyorsanız
bak devamına ne yazacağımı bilememiştim
Allah tarafından oda geldi
![]()
Suwen var don için...
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
BREAKING IRAN'S IRNA: IRAN REJECTED TAKING PART IN THE SECOND ROUND OF THE TALKS WITH THE U.S.
Abd , olsun biz de kendi kendimize görüşürüz![]()
doğrudur, ancak o kadar çok excell dosyam var ki burada hangisini paylaştığımı/paylaşmadığımı hatırlamıyorum
o excellin eskilerden 1 resmini bulup atabilirseniz dosyanın kendisini bulup sizinle paylaşırım.
idealden/matriks ten data okuyup hesaplama yapan onlarca vardır.
ideale geçince , matriksi 13-14 senedir kullanmıyorum.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri