Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 39 kişi okumaktadır. (8 üye ve 31 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, albica, bb79, Bear_Bull, Denizdenizli61, indregandi, TIFIL+
Karanlık oda yukarıııı![]()
Hayat hoş gerisi boş
Hayat hoş gerisi boş
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 40 kişi okumaktadır. (8 üye ve 32 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, albica, bb79, Bear_Bull, Denizdenizli61, indregandi, TIFIL+
Vaay Trump vaayyy![]()
Hayat hoş gerisi boş
Bakalım hafta sonu bir sürpriz çıkacak mı? Belki Trump ile hamaney epstein adasında uygunsuz fotoları çıkar da ikisinden de kurtuluruz. Moruk çok dünyada çoookkkkk…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bibi, ABD müslümanlarla da ağırlıklı iş yapan bir ülke,...
o nedenle parantez açtım,...
mesela şu sıra Irakta İran yanlısı şii yönetim(Maliki) tekrar iş başına gelmeye çalışıyor,...Irakta ABD için önemli kalelerden,
mesela bir kaç gün önce İşidli leri Suriyeden Iraka taşıdı Irakın gıkı çıkmadı,...ABD için yer yer böyle hassas dengeler var,..
İsrail için bu zorunluluk yok,..İsrail kabiliyeti ölçüsünde istediğini yapar,...
Örnek mesela İsrail son zamanlarda Yunanistanı silah manyağı yaparak Ege de dengeleri bir hayli bozdu, aynı işi ABD yine yapar ama gözeterek yapar,...gibi gibi,...
sonuçta kindarlık müessesesi var malum,...Ramazan da bari vurma diyecek çok kişi vardır,...onu demek istedim
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
*Yüksek Mahkeme, Trump'ın gümrük vergileri konusundaki kararını 6-3 ile reddetti
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri