Samet haksız sayılmaz...
![]()
Samet haksız sayılmaz...
![]()
Muhtemelen sabah herkes Shorta abandı pala da yukarı yaptı. Bizde faiz indirimi enflasyon işi sakata gidiyor benzin mazot ÖTV den yiyor vergi geliri azalacak.
Selamlar .. 4saatlik xu100 grafiği bugün t1 seviyesine oldukça yakınsadı .. Hrenüz spot alım yapamadım .. Vadelide long ve flat yönünde işlem yaptım .. t1 gelirse stratejim aynı .. Gelmez ise ..duruma göre Alçalan kırmızı t3 kullanabilirim (alttaki grafiğe ekledim) herzamanki gibi haber akışına vs kulağım tıkalı ... bakalım kısmet ...ytd ..herkese bol kazanç ..
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
sabah pala short devamını kendi longu ile karşıladı,...shortunu longuna eritti,...
sert indi sert teptiki longa sinekler üşüşmesin,
mesaj 2833 ü incelersen,....xu030 xu100 e göre destekte durmuş,...xu030 aşağı devam ederse xu100 trendden düşer, çünkü xu100 trend 1 e dayanmış,..buda şu demek:
faiz indirimi ile başlayan, enflasyonda gerileme ile devam eden, Suriyedeki gelişmelerle perçinlenen ve nihayetinde görünümde not artış ile tescillenen, komisyon ana tabanında ki gelişmelerin/kazanımların!....İran ABD/israil savaşına bir güzel geri verilmesi demek,...
mesaj 2755 neydi DAMEGE KONTROL, yani hasar kontrol,...
hasarı bir kontrol ederler bence, gemi yüzüyormu?
artık buraya dayanıldı,...burayı savunabilecekler mi mertebesine inmiş durumda fiyatlar,...
yarın önemli olacak,...tepki halinde yukarı devam ederse, bu düşünceyi doğrulayacak,...
şu anda kritik yerler henüz,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Sn Emregüneş , mümkünse kısa vade xauusd yorumunuzu alabilir miyim ? Şimdiden tşk .. Bol kazançlar ..
tüpçüye pardon tüpe kim kaydı, çıksın ben kaydım desin![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer İmleri