Cumhuriyet
@cumhuriyetzt
· ·
12 Mart
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir:
“Halkbank davasının ertelenmesini ‘diplomasi zaferi’ diye pazarlıyorlar. Ortada zafer değil, zamana yayılmış bir tehdit var.â€
https://cumhuriyet.com.tr/siyaset/murat-
Cumhuriyet
@cumhuriyetzt
· ·
12 Mart
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir:
“Halkbank davasının ertelenmesini ‘diplomasi zaferi’ diye pazarlıyorlar. Ortada zafer değil, zamana yayılmış bir tehdit var.â€
https://cumhuriyet.com.tr/siyaset/murat-
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
önümüzdeki haftadan itibaren özellikle yüksekleri yakalarsam 2 haftalığına short a çok daha istekli olurum,...
belkide şimdi ki yüksekler bu yüksek, bilemiyorum, tartı elde tartıyorum,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
17042 ..Tavana konsantre oldum
Şimdi 15645
Hayat hoş gerisi boş
https://www.hisse.net/topluluk/threa...34#post7173734
Venezulla borsası vari ..
15661
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 58 kişi okumaktadır. (8 üye ve 50 ziyaretçi)
mert45, indregandi, kiraz, mimar74, onatbeyza, smartinvestor+, suheyl, TIFIL+
Hayat hoş gerisi boş
bu bölümü bir araya topladım, dağınık olmasın aradığımızda bulabilelim,...
bir süre bu zaman işini yazmadım, çünkü ayrışmıştık ve hissecilerimiz uzun süredir bunu bekliyorlardı,...
kısır tartışmalar olmasın, para yüzü görmek isteyenlerimiz mındar olmasın istedim,
hatta destekledim bile
bazıları hiselerinden muradlarına erdiler, bazıları ise havayı yaladılar,...
gerçi hep bekliyorlar ama bir yerden sonra bunu yazmak durumundayım,...
vob çuyuz çünkü ve burası vob topici,
bir yanımız short bizim
peki burası ilk 12 haftada şu ana kadar nasıl ayrıştıda en azından SP nin yaptığı gibi yayık ayranı modunda olmadı,...
faizler bir süredir aşağı basmaklanıyor ve piyasa TL yakıyordu,.... bankalarda başlayan alıma neden oldu,..
bu enflasyonda gerileme elde ettik le, hareket genele yayılmak istendi ancak bu yapılamadı, aselsan öne koşuldu, kazanan aselsan oldu,
peşi sıra esas saklanan geldi, Suriyenin kuzeyinde YPG pasife alındı, piyasa ABD ile olan ilişkinin yoluna girdiği ve düzeldiğini ilk orada anlamaya başladı, çünkü içerde komisyon yürüyor ve Suriyenin Kuzeyi büyük sıkıntı yapıyordu,..
bu üçü ratingle taçlandırılmak istendi, bunda 1/2 başarı elde edildi, bir kurum görünümü iyileştirdi, diğeri yerinde rayında yolunda bıraktı,..
ve en nihayetinde İran başlayınca Suriyenin Kuzeyi başta olmak üzere tüm manzumeler bir bir yerine oturdu,...son aşamada ise Halk bank geldi,....ABD ile olan ilişkilerin oldukça düzeldiği belli oldu,...
buradan anlıyoruzki İranda molla sürdükçe Türkiye destek bulacak, D. Akdeniz deki Türkiye aleyhi gelişmeler pasifte kalacak,...ancak İran düşerde molla giderse,...ki bunu herkes sormaya başladı ve artık konuşuluyor,..işte önümüzde bir ayrışma daha olabilirmi? bu işte tam da bununla ilgili,...İranla değil, Mollalarıyla,...
ABD mollayı istemiyor,
İsrail mollayı istemiyor,
AB mollayı istemiyor,
Çin ve Rusya mollanın Nükleer kapasite olmasını istemiyor,
Türkiye ise mollaya uzlaşın, barışın ama İranın tepesinde de kalın diyor,... yani Türkçesi izole olun, ambargo yemeye devam edin ki ben de parlamaya devam edeyim diyor,
nihayetinde ayrışma=ABD ile kavuşma,...
Yer İmleri